Wellness, VSB Wellness, sauna, zwembad, lounge, The Art of Living

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Villa met fantastische wellness voorzieningen | VSB wellness

Deze sfeervolle villa is niet alleen een woning, maar ook een oase om tot rust te komen. De villa heeft met de witte muren, het verwerkte hout en het rieten dak een luxe uiterlijk. Wat zich ook weer vertaalt in de voorzieningen die bij dit huis horen. Het grote zwembad, de buitendouche en de prachtige sauna zorgen voor een vakantiegevoel en een fantastische wellness beleving in eigen huis.

Net zwembad

De grote villa bevordert het buitenleven op een manier waar veel mensen alleen maar van zouden kunnen dromen. Het zwembad draagt hier onder andere aan bij. Deze past perfect binnen de lijnen van de tuin en is afgewerkt met een Millboard omlijsting. Deze vlonderplanken met natuurgetrouwe uitstraling staan voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid, wat enorm goed past bij het uiterlijk van de woning. De buitendouche van LB maakt het geheel helemaal af en draag bij aan het wellness concept.

Design sauna

Om helemaal tot rust te kunnen komen en op te gaan in de wellness beleving is deze riante villa voorzien van een sauna. Deze sauna is voorzien van een opgietkachel in combinatie met verschillende infraroodlampen. Bij beide wordt de lucht in de cabine verwarmt, waardoor de sauna snel op temperatuur is en er relatief weinig energie wordt verbruikt.

Specialist in wellnessprojecten

VSB Wellness is met zorg bezig geweest om een passend welzijnsaanbod te creëren wat niet alleen past bij de bewoners van deze villa en maar ook bij het design van de villa zelf. Zij leveren dan ook altijd maatwerk en zorgen voor het complete traject, van ontwerp tot realisatie. Vakmanschap en kennis spelen een grote rol en daarom kan men stellen dat het aanbod en de expertise uniek zijn.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: VSB Wellness

____

____

 

Meer projecten zien van VSB Wellness?