Hek, DJS Hekwerken, poort, The Art of Living

  • DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
  • Hooglandseweg 2
  • 4214 KG Vuren

Villa met charmant hek voor uitstraling en veiligheid | DJS Hekwerken

Gelegen op een voormalig jachthaventerrein staat deze schitterende villa met strakke lijnen en rieten kap. Voor NOW.A Design Studio was dit de eerste zelfstandige opdracht en een enorme kans. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van NOW.A Design Studio en Vosselman Buiten vormen de villa en tuin een prachtig geheel waarbij het binnen- en buitenleven ongemerkt in elkaar overgaan. Het uitzicht over de tuin geeft, samen met het zwembad, het boothuis en de waterrijke omgeving, het geheel de allure van een Zuid-Europees vakantieverblijf. Om deze sfeer niet te verstoren, is gekozen voor een hekwerk met dezelfde charme als de woning: verticale lamellen met een toegangspoort die enorm imponeert. DJS Hekwerken heeft deze laatste hand mogen leggen aan dit gigantische project en sluit het (letterlijk) daarmee af.

Niet te strak gestileerde tuin

In samenspraak met NOW.A Design Studio ontwierp Vosselman Buiten de prachtige tuin, die van de bewoners niet te strak gestileerd moest worden. Bas Vosselman: “Wij werden betrokken toen de eerste ideeën voor de woning ontstonden. We konden daardoor ons ontwerp in samenspraak met architect Philip maken en het zo naadloos op dat van de villa aan laten sluiten. Alles moest passen bij de stijl van het huis. Wij hebben tevens het ontwerp van de toegangspoort getekend en lieten het met materialen maken die ook voor het huis worden gebruikt.” Doordat partijen binnen één project er graag voor kiezen om samen te werken, ontstaan de mooiste resultaten. Door het hek met toegangspoort te laten samenvallen met de algehele stijl, krijg je een prachtig symbiose.

Meer over DJS Hekwerken

Een stijlvolle poort of ijzeren hekwerk markeert niet alleen de grens van een perceel, het is ook een sieraad voor de woning. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren daarvan komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken doet dat al bijna vijfentwintig jaar met oog voor élk detail en volgens een unieke, zelfontworpen werkwijze. Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden.

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: DJS Hekwerken

____

hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

____

Meer projecten bekijken van DJS Hekwerken?