Vijf slaapkamerstijlen voor 2019 | Swiss Sense

Van lazy loft tot chic classic

Het nieuwe jaar brengt nieuwe trends op het gebied van wonen en interieur. Dat geldt ook voor het ontwerp en design van de slaapkamer. Het is immers de plek om de dag energiek te beginnen en ‘s avonds volledig tot rust te komen. Wat kunt u dit jaar verwachten op het gebied van stijlvol slapen? Swiss Sense geeft alvast vijf kenmerkende slaapkamerstijlen voor 2019.

Pure Basic – een rustig basis
Deze slaapkamerstijl wordt gekenmerkt door rustig en zacht kleurgebruik. Grijs- en wittinten voeren de boventoon en geven de slaapkamer een frisse, lichte maar vooral natuurlijke look. De combinatie met robuuste materialen, zoals hout, linnen of een betonlook vormen een spannende tegenhanger voor deze rustige basis, die allesbehalve saai is. Het stoere stalen frame van Boxspring Thyme in combinatie met het strakke hoofdbord in een warme grijstint maken het geheel af.

 

Swiss Sense - Boxspring Thyme, slaapkamer

 

Lazy Loft – urban en stijlvol
Stoer, stijlvol en chic. Zo kan slaapkamerstijl Lazy Loft het beste worden omschreven. Door het gebruik van rijke materialen zoals tweed of satijn en donkere kleuren waaronder vergrijsde blauwtinten, waant u zich in een modern loft in New York. Deze stijl is ruimtelijk dankzij het minimalistische gebruik van meubels en accessoires. Kies voor een royaal bed met slanke designpoten zoals boxspring Pepper uit de Lifestyle by vtwonen collectie, verkrijgbaar bij Swiss Sense, voor een extra ruimtelijk gevoel. Het moderne, afgeronde hoofdbord in grove tweedstof geeft de slaapkamer een rijke uitstraling.

 

Swiss Sense - Boxspring Pepper, slaapkamer

 

Soft Modern – moderne romantiek
Voor iedereen die van een romantische maar moderne woonstijl houdt, biedt slaapkamerstijl Soft Modern uitkomst. De zachte, warme kleuren als oudroze en taupe geven de slaapkamer een romantische touch en zijn een zachte tegenhanger van het strakke lijnenspel van bijvoorbeeld boxspring Cinnamon. Het stalen frame in champagnekleurige poedercoating en bijpassende designpoten matchen perfect bij de taupekleurige stof en geven de boxspring een luchtige, rustige en natuurlijke uitstraling.

 

 

Eclectic Retro – mix & match
Een eenvoudige basis in zachte stoffen in combinatie met donkere kleuren en afgeronde hoeken. Verschillende materialen en texturen vormen de basis. Bij slaapkamerstijl Eclectic Retro staat mix & match centraal. Modern met een vleug retro. Kies bijvoorbeeld voor boxspring Sage, uitgevoerd met rijke en luxueuze materialen zoals velours in warme kleuren zoals donkergroen. Het lichte stalen frame geeft de boxspring een moderne en eigentijdse look. Wat vintage accessoires, mooie erfstukken of persoonlijke vondsten en souvenirs geven de slaapkamer een retro touch.

 

Swiss Sense - Boxspring Sage - Slaapkamer

 

Chic Classic – glamorous
Heeft u liever niet te veel poespas, maar bent u een liefhebber van strak en chic? Een slaapkamer in de stijl Chic Classic is voor iedereen die in zijn of haar interieur een statement durft te maken. Creëer een glamoureuze basis en gebruik donkere kleuren voor de vloer en wanden en maak van uw boxspring een ware eyecatcher in uw slaapkamer. Boxspring Ginger is voorzien van een prachtig royaal en gecapitonneerd hoofdbord. Durf u echt een statement te maken? Kies dan voor een rijke velours stof in stijlvol okergeel. Het slanke zwartstalen frame zorgt voor een spannen contrast. Met gouden accessoires creëert u de sfeer van een boetiekhotel.

 

Swiss Sense - Boxspring Ginger - Slaapkamer

____

Meer projecten bekijken van Swiss Sense?

 

  • Swiss Sense BV
  • Postbus 282
  • 5400 AG Uden