• Perfect View Windows
  • Transportstraat 13
  • 6681 LP Bemmel

Vervaag de grenzen met een vouwwand van glas | Perfect View Windows

Een woondroom van velen: een vide, waardoor je op de benedenverdieping een gigantisch hoog plafond creëert en je aan de achterzijde de mogelijkheid hebt om ramen te plaatsen die twee verdiepingen tegelijkertijd vol in het daglicht zetten. De bewoners van deze parel hebben voor de raampartij van de onderste verdieping gekozen voor een vouwwand van Perfect View Windows, zodat de buitenbeleving heel dichtbij is. De subtiele vlakverdeling van de bovenste partij zorgt ervoor dat je ook nog een raam open kunt zetten. Het effect van deze verbouwing naar een ontwerp van BNLA Architecten is groots; beter dan dit wordt het niet.

Mooi en duurzaam

De prachtige vouwwand van Perfect View Windows is geproduceerd door MHB. De ultraslanke wand kan in vijf delen worden opengevouwen. Het mooie is dat de vouwpui overloopt in de lichtstraat, waardoor je een mooi geheel krijgt met een trapeffect: eerst de raampartij, dan de lichtstraat en dan weer omhoog met een raampartij op de eerste verdieping. De profielen hebben een bronzen kleur en zijn ultraslank. De balustrade binnen bij de vide is ook gemaakt door Perfect View. Deze producten zijn niet alleen heel mooi, maar ook heel duurzaam, omdat zowel de ramen als de profielen goed isoleren. Door de warmtewering houd je warmte buiten, waardoor je binnen geen airco op standje turbo hoeft te laten draaien. Saillant detail is dat dit alles mogelijk is zonder dat je een donkere waas op je raamwerk krijgt. De speciale coating op de ramen voorkomt dat 

Meer over Perfect View Windows

Perfect View Windows is de specialist op het gebied van onder andere ultraslanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. De lassers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in het fijne staalwerk en nemen enkel genoegen met de hoogste kwaliteit maatwerk. 

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Perfect View Windows

____

____

Meer projecten zien van Perfect View Windows?