Zonwering, Buitenleven, Binnenklimaat, Lamellen, Veranda, Overkapping, Raampartijen, HAROL, AIR

  • HAROL
  • Industriezone Webbekom 1025
  • 3290 Diest, België
  • Contact:
  • Tel.: +32 1338 0111
  • E-mail: info@harol.be

Binnenklimaat en buitenleven optimaal beleven | HAROL

HAROL lanceerde ook dit jaar weer enkele innovatieve nieuwigheden. Voor een beter binnenklimaat én een comfortabeler buitenleven. 

Vandaag de dag is zonwering in huis niet meer weg te denken. HAROL neemt op het gebied van zonwering en buitenleven de rol aan als trendsetter. Met oog op comfort, design, veiligheid en energie, komen er ook nu nieuwe ontwikkelingen naar boven. De nieuwe terrasoverkapping ‘AIR’ komt met een nieuw superslank design, waardoor zonwering en buitenleven compleet samenvloeien.

Zonwering

Je krijgt bescherming en vrijheid om het hele jaar door van uw tuin en terras te genieten. Dat is wat HAROL AIR belooft, een buitenleven innovatie binnen het award winnende zonwering-concept. Laat het gerust regenen. Dankzij de verticale screens en de geïntegreerde waterafvoer is het water niet tot last. Glazen schuifwanden met ingebouwde ledverlichting maken het comfortplaatje compleet, wat zorgt voor een harmonieuze totaaloplossing, stijlvol en neutraal voor elke bouwstijl, die nergens de aanblik van de gevel ontsiert of verstoort.

Terrasoverkapping

De nieuwe terrasoverkapping Rialto is een variant van de horizontale patio Nomo, maar dan zonder zijdelingse screens in de voetpalen verwerkt. Dat maakt van deze overkapping ook weer een bijzonder subtiele en elegante verschijning, die voor de rest de gekende troeven combineert: geschikt voor aanbouw of vrijstaand, gebogen doekprofielen met een efficiënte afwatering langs twee kanten en sfeervolle ledverlichting. Het vouwdak is zelfs bestand tegen een fikse regenbui.

Buitenjaloezie

Een buitenjaloezie is erg nuttig, omdat je de zonnestralen voor het glas blokkeert en zo oververhitting tegengaat. HAROL pakt nu uit met een voorzetmodel, dat zich kenmerkt door een supereenvoudige en snelle montage. Standaard beschikbaar met een elektrische motor, is dit ook voor renovaties een uitstekende zonwering, waarbij je zelf kan bepalen hoeveel en welk soort licht je wil binnenlaten. Uniek is dat de lamel bij plooiing of indeuking steeds in zijn originele stand terugspringt en er dus jarenlang mooi blijft uitzien.

Zonwering, Buitenleven, Binnenklimaat, Lamellen, Veranda, Overkapping, Raampartijen, HAROL, Rolluik, ob900 Thermo

Rolluiken

Rolluiken hebben unieke troeven: aangenaam koel in de zomer, lekker warm in de winter. Ze bieden veiligheid, verduistering én zijn geluidswerend. Rolluiken worden ook steeds belangrijker op het vlak van luchtdichtheid en isolatie, maar vaak is de niet-geïsoleerde kast een zwakke plek in de bouwschil. Met deze ‘bouwknoop’ start HAROL met het super isolerend rolluik, OB900 Thermo. Het geheim van dit rolluik schuilt in een nieuwe vorm van isolatie in de kast, op basis van grafietkorrels. Die verstrooien de warmtestraling door reflectie en absorptie, waardoor het transport van thermische energie in het materiaal enorm vermindert en de isolatiewaarde verbetert. Bovendien is de kast niet zichtbaar in het interieur van de woning.

Zonwering, Buitenleven, Binnenklimaat, Lamellen, Veranda, Overkapping, Raampartijen, HAROL, Poorten, Poort

Poorten

Voor de liefhebbers van de pastorijstijl brengt HAROL nieuwe poortpanelen uit met een verticaal lijnenspel, waardoor je de indruk krijgt dat de hele poort is opgebouwd uit allemaal verticale planken. Afgewerkt met de elegante sierlijsten geeft dit een rustieke én rustgevende aanblik.

___

HAROL dealers: