Verlichting als sfeermaker 

Delektro

Te midden van de serene pracht van de Veluwe bevindt zich een opmerkelijk project. Een prachtig verbouwde villa die exclusiviteit ademt en een oase van rust en luxe belichaamt. Wat dit project zo bijzonder maakt, is niet alleen de adembenemende locatie, maar ook de zorgvuldig geselecteerde verlichtingselementen die deze villa veranderen in een schitterend kunstwerk van licht. 

Villa, verlichting, modern

Verlichting als hoogtepunt  

Het hart van dit project ligt in de verlichting, waar hoogwaardige armaturen en innovatieve verlichtingsoplossingen de villa verfraaien. Elk hoekje en iedere ruimte zijn omarmd door een zorgvuldig samengesteld lichtplan, waardoor een harmonieuze samensmelting ontstaat tussen stijl, functionaliteit en ambiance. Gerenommeerde merken zoals Kreon, Bocci, Occio en Quasar dragen bij aan de verfijning van de villa. Met een simpele aanraking transformeert het lichtplan de villa tot een schitterende en gastvrije omgeving. 

Een duidelijke wens

De opdrachtgever had een duidelijke wens. Een naadloze integratie van moderne technologieën om het comfort en gemak van de bewoners te optimaliseren. Met het KNX Basalte-bedieningselement kunnen bewoners de verlichting naar wens aanpassen en de ideale klimaatinstelling creëren met een simpele aanraking. Dankzij slimme koppelingen met het WTW-systeem wordt optimale luchtkwaliteit en energie-efficiëntie gewaarborgd, wat bijdraagt aan een duurzame en comfortabele leefomgeving. 

Villa, verlichting, modern

Vereenvoudiging 

Dit project is een perfect voorbeeld van hoe Delektro met slimme domotica-installaties het dagelijkse leven vergemakkelijkt. Taken die ooit tijdrovend waren, worden nu naadloos geïntegreerd in de leefruimte. Hierdoor hebben bewoners meer tijd om te genieten van de serene schoonheid van de Veluwe en het luxueuze comfort van hun villa.

Oase van verfijning en luxe

In deze villa op de Veluwe is verlichting niet alleen een praktische overweging, maar een kunstvorm op zich. Het doordachte lichtplan, de naadloze integratie van technologie voor comfort en de slimme domotica maken deze villa tot een oase van verfijning en luxe. Deze harmonie tussen technologie en esthetiek tilt het begrip van wat mogelijk is in woninginrichting naar nieuwe hoogten. 

Villa, verlichting, modern

Editor: Media Team RRO

Datum: 22-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Delektro