Terrasheaters, heatstrip, Overkapping

  • Heatstrip Europe
  • Tolstraat 17a
  • 7482 DC Haaksbergen

Verleng het buitenseizoen met terrasheaters | HEATSTRIP®

In Belgisch Zuid-Limburg ontdekte The Art of Living een huis uit duizenden. Grandioos en overdonderend. Je komt welhaast superlatieven tekort om de pracht en praal en maakfinesses van deze droomvilla te beschrijven. Het is een stijlicoon dat inspireert en tegelijk een intens gevoel van vrijheid en ontspanning oproept, mede door het omringende natuurschoon en de kunstzinnige creaties van Interieurontwerper Niels Maier. Met name de achterzijde is adembenemend door de gigantische raampartijen. Daarmee is de eerste stap gezet richting het verlengen van het buitenseizoen: de connectie met buiten is namelijk hierdoor erg sterk. De tweede stap in dit proces was het aanbrengen van professionele terrasheaters van HEATSTRIP® in de overkapping van het terras.

Terrasheaters, heatstrip, Overkapping

Sensationeel mooi

Voor mensen aan de bonuszijde van het leven staat een ‘home’ voor een fantastische plek om samen te zijn en in je hoofd zo vrij mogelijk te denken. Een nieuwe woning, maar in toenemende mate ook het renoveren van een bestaande woning, is vaak de kroon op het verwezenlijken van een levensdroom. Interieurontwerper Niels Maier die voor het interieur werkelijk elk detail intekende, en goeddeels ook zelf ontwierp, van de sensationeel mooie wastafels tot het wijnflessenrek in de bar – is er cum laude in geslaagd. Deze villa eigenlijk een understatement is voor de eyecatcher residentie, op een perceel van 4500m2, midden in het bos en in een oude villawijk. Het eindresultaat is fenomenaal. Eigentijds supermodern en dynamisch, maar ook warm, intiem en comfortabel. Het comfort is ook doorgevoerd naar buiten onder de overkapping. Fijne terrasheaters maken het mogelijk om bijna het hele jaar rond buiten te zitten.

Terrasheaters, heatstrip, Overkapping

Meer over HEATSTRIP®

HEATSTRIP® is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers van HEATSTRIP® hebben een hoge output en kunnen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten- (overdekt en deels open) en binnenruimtes. Naast elektrische terrasverwarmers heeft HEATSTRIP® ook een fraaie terrasverwarmer op gas. De door Thermofilm ontwikkelde HEATSTRIP® is uiterst efficiënte elektrische terrasverwarming, die in tegenstelling tot veel andere heaters zeer energiezuinig is. De heatstrips zijn ultradun, geven geen scherpe rode gloed af en kunnen op een groot aantal verschillende locaties worden gebruikt.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

Heatstrip, terrasverwarming

___

Meer projecten bekijken van HEATSTRIP?