Vergroot de leefruimte met een veranda

Vinck Ramen & Deuren

Wanneer je verlangt naar jaardoor gezelligheid en een heerlijke ambiance, zou je kunnen kiezen voor een veranda van Vinck Ramen & Deuren. Hiermee vergroot je eenvoudig jouw woonruimte, voor maximaal comfort. Wanneer het zomer is, open je eenvoudig de glazen deuren zodat de veranda onderdeel wordt van de buitenruimte, en wanneer het winter is zal de veranda betrokken raken bij het interieur. Het is niet alleen praktisch, maar hiermee krijgt het exterieur van jouw woning ook meer dimensie. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van veranda’s waardoor Vinck Ramen & Deuren altijd wel een altijd wel een tuinkamer weet te realiseren die past bij jouw wensen en eisen.

Kiezen uit vele kleuren

Zoals al werd benoemd is er erg veel mogelijk op het gebied van veranda’s en tuinkamers. Allereerst heb je de vrijheid om te kiezen uit meer dan vierhonderd verschillende kleuren. Er bestaan twee manieren om de kleurlaag op de profielen van de veranda aan te brengen; moffelen en anodiseren. Moffelen gaat over het bakken van een gekleurde poederlaag op de profielen. Dit voorziet in een hele andere look & feel dan anodiseren, waarbij het metaalaspect van de profielen zichtbaar blijft. Dit maakt het mogelijk om uit verschillende kleuren en uitstralingen te kiezen. Bovendien zit er tien jaar fabrieksgarantie op de kleuren, dus de kwaliteit is 100% gegarandeerd.

Goede isolatie

Naast dat de veranda esthetisch moet passen bij jouw woning en moet hij natuurlijk ook goed geïsoleerd zijn. Doordat Vinck Ramen & Deuren altijd gebruik maakt van beglazing met perfecte isolatiewaarden voldoen de tuinkamers die zij produceren aan de specifieke eisen op het gebied van warmte-isolatie, geluidsisolatie en veiligheid. Daarnaast kun je ook kiezen voor dubbel glas of zelfs driedubbel glas. Hierdoor kun je jaardoor heerlijk van jouw veranda genieten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor kou, hitte of inbraak.

Editor: Media team

Datum: 14-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living