stalen deur, Preferro, Deur, The Art of Living

  • Preferro metaaltechniek
  • De Beeke 1
  • 5469 DV Erp

Verfijnde stalen deur | Preferro

Preferro levert vakwerk en realiseert verfijnde creaties voor zowel zakelijk als particulier. Met metaal maken zij de meest adembenemende stalen deuren, trappen en design objecten. Zo ook voor Van Boven in Den Dungen.

Kom binnen bij Van Boven

Perfectie daar staan ze voor bij Van Boven. En dat is overal terug te zien. Het exclusieve en veelzijdige assortiment aan keukens en badkamers bij Van Boven is altijd vakmanschap. Ook in de showroom van Van Boven is veel aandacht voor perfectie.
Zo creëerden Preferro voor Van Boven een stijlvolle entree met staal en glas in de hoofdrol. Dit geeft de bezoeker direct een open gevoel en zorgt dat binnen een aangename temperatuur ontstaat.

stalen deur, Preferro, Deur, The Art of Living

Oog voor details

De strakke en sierlijke lijnen van staal zijn bijna overal terug te vinden in de showroom en keukens van Van Boven. Van een stalen deur van de ene unieke keuken naar de ander, tot in de kleinste details van de keuken. Staal geeft de keukens smaak en klasse.

De ongekende mogelijkheden van staal

Van robuust zwart tot chic goud. Van stijlvolle entree, stalen deur tot hoogstaande keukenkast. De mogelijkheden van staal zijn eindeloos. Door exclusieve materialen te combineren met staal, worden de meeste verrassende combinatie gecreëerd.
De ambachtsmannen van Preferro laten graag de ongekende mogelijkheden van staal zien. Altijd met liefde op maat gemaakt in de eigen werkplaats in Noord-Brabant.

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Preferro

____

____

Meer projecten van Preferro bekijken?