Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Vanden Haute Architecte

Bij Vanden Haute Architect werken vier architecten, waaronder oprichter Hervé Vanden Haute. Zij proberen zo’n modern mogelijke architectuur te ontwikkelen. Vaak moeten zij daarvoor afwijken van de regels, zeker in Wallonië, waar veelal zadeldaken in de gemeentelijke eisen vermeld staan. Hervé: “Je maakt geen plat dak omdat dat mooi is, maar vanwege de integratie in de omgeving. Bovendien zijn alle projecten die wij maken op maat. Klanten zijn vaak verbaasd dat ál hun wensen in het plan worden opgenomen.”

Om erachter te komen wat mensen willen, luisteren Hervé en zijn collega’s naar de mensen en stellen ze de juiste vragen. In functie van wat ze willen, de omgeving en de stedenbouwkundige voorschriften wordt een ontwerp gemaakt. Belangrijk is dat de woning wordt ontworpen ten behoeve van de bewoners. Zij moeten er wonen en alles moet dus functioneel zijn. Daarnaast moet het esthetisch en technisch in orde zijn.

___

Alle projecten van Vanden Haute Architecte zien? Klik hier

Compacte woning in het heuvelachtige Wallonië

Een moderne woning in een landelijke omgeving waarbij een lichte leefruimte zorgt voor een fenomenaal uitzicht op de ruime achtertuin.

Hoe een drom realiteit werd

Deze moderne woning integreert perfect in de omgeving en is geheel voorzien van de wensen van de opdrachtgevers. De warme elementen geven het strakke witte interieur een aangename woonsfeer.

Dubbel gelijkvloers met wit interieur

Een verbouwing die zorgde voor prachtige hoogteverschillen met mooie zichtlijnen. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht op de omgeving en tuin.

 

Hervé vanden Haute


“Ik ga altijd snijden waar het moeilijk is: waar kunnen er problemen ontstaan? Daarmee wordt tijdens de ontwerpfase al rekening gehouden, zodat problemen onderschept worden.”

 

___

Contactgegevens:

  • Vanden Haute Architecte
  • rue Emmanuel Lutte 13
  • 1470 Genappe

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 19 | jan | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!