Van luxe loungeset tot ligbed: bekijk deze tropische collectie

Royal Botania

Voor één van de nieuwe collecties van Royal Botania werd inspiratie gehaald uit een tropisch paradijs. Men ging uit van een rustig oord waarbij licht en warmte een belangrijke rol spelen. Dit vertaalt zich in bijvoorbeeld een luxe loungeset, maar ook in andere chique tuinmeubelen. Het zwoele warme teakhout, de bijzondere stoffen in natuurlijke tinten en een prachtig lijnenspel, deze collectie heeft het allemaal. De meubelstukken zorgen, in combinatie met betonnen elementen of bijzondere plantenbakken met veel groen, voor een hartelijk en betrouwbaar gevoel. De collectie past bij ieder tuinontwerp.

Ligbed

De blikvanger van deze collectie is toch wel het Moziax ligbed. Dit ligbed laat niet alleen goed zien waar deze collectie voor staat, maar heeft ook een aantal andere benoem waardige elementen. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het bed, de natuurlijke materialen die werden gebruikt en het aspect; keuzevrijheid. Met dit laatste wordt bedoeld dat je met dit bed alle kanten op kunt. Het frame vormt de verbindende basis. Heb je deze gekozen, dan kun je je daarna helemaal uitleven in de overvloed aan kleuren en stoffen, voor gezellige kussens in alle maten en soorten.

Luxe loungeset, terras, ligbed, tropisch paradijs, the art of living

Modulair karakter

Het modulaire karakter van dit ligbed, maar bijvoorbeeld ook van de luxe loungeset, maakt de collectie uniek. Deze collectie maakt het bijvoorbeeld eenvoudig lange en korte kussens te combineren en extra zit ruimte of een knus hoekje te creëren. Wees je eigen architect en bepaal wat jij vindt passen bij jouw tuin of op jouw terras. Deze collectie heeft alles om een buitenparadijs te creëren.

Over Royal Botania

Royal Botania ontwerpt iconische, luxe buitenmeubilair voor allerlei verschillende klanten. Zij staan voor kwalitatief hoogstaande, opvallende ontwerpen die gerealiseerd worden aan de hand van echt vakmanschap. Van een luxe loungeset tot bijzettafeltjes, ze hebben het allemaal. Het is dan ook niet zo vreemd dat zij wereldleider zijn op het gebied van stijlvolle en duurzame tuinmeubelen.

Editor: Media team

Datum: 14-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania