Betonlooktrap | New stairs, the art of living

  • NEWstairs
  • Postbus 66
  • 3900 Pelt
  • Contact:
  • Tel.: +32 11 92 29 24
  • E-mail: info@newstairs.be

Van beton naar betoverend | NEWstairs

Een woning bouwen óf verbouwen vergt veel tijd en staat garant voor… keuzestress! Het is daarom belangrijk dat het bekleden en renoveren van een trap voornamelijk weinig tijd en inspanning kost. De specialisten van NEWstairs vinden het daarom belangrijk om mee te denken, kwaliteit te bieden en je te ontzorgen bij de renovatie of bekleding van iedere trap. Bij deze nieuwbouw woning heeft NEWstairs twee betonnen trappen omgetoverd tot stoere én moderne NEWstairs trappen.

Industriële stijl

Hoewel de bewoners de industriële woonstijl graag in hun nieuwe woning willen toepassen, waren de onafgewerkte betontrappen hoognodig toe aan een trapbekleding met nieuwe overzettreden! Na het maken van een adviesafspraak, heeft een NEWstairs adviseur de bewoners tijdens het persoonlijk adviesgesprek aan huis, positief verrast. De mogelijkheden in trapdecors, stootborden, trapleuningen, balustraden en trapverlichting is zo uitgebreid, dat het een feestje is om uit te kiezen!

Betonlooktrap | New stairs, the art of living

Optisch ruimtelijker

Na het zien van de mogelijkheden en kleurstalen hebben de trotse huizenbezitters van deze woning gekozen voor het trapdecor ‘NEWstairs Stone Truffle.’ Zowel de trap van de begane grond naar de 1e verdieping, als de trap naar de zolder werd hiermee bekleed. Met deze stoere betonlook wordt de industriële woonstijl in de trappenhal door de hele woning doorgetrokken.

Doordat de trap beneden tussen twee muren gesitueerd is, past de glazen, stalen deur perfect bij de trappenhal. De ruimte oogt daarmee ruimtelijker en zo genieten de bewoners vanuit de woonkamer van de prachtige, stoere trap! Een botanische cactusplant benadrukt door het kleurencontrast de industriële uitstraling van dit trapdecor.

Betonlooktrap | New stairs, the art of living

Trapverlichting

Voor extra sfeer in de trappenhal hebben de monteurs trapverlichting onder de treden geplaatst. Daarbij werd de keuze geboden uit ledverlichting in warm of koud wit én bediening via een sensor, afstandsbediening of app. Bij dit project is er gekozen voor wit koud licht, wat perfect past bij het betonlook decor. Met een bestuurbare app wordt de trapverlichting eenvoudig aan en uit gezet vanuit de woonkamer. Nu genieten de bewoners van de verlichte NEWstairs trap, vanaf de bank!

‘’We zijn ontzettend blij met het resultaat! NEWstairs denkt echt met je mee en geeft persoonlijk en professioneel advies. De monteurs hebben alles vakkundig geplaatst en er is rekening gehouden met elk detail. Alles klopt gewoon!”

 

Tekst: NEWstairs
Fotografie: NEWstairs

___

Logo

___

Meer projecten zien van NEWstairs bekijken?