previous arrow
next arrow
Fractions | Unilux
Slider

Unilux

Unilux screening pioneers staat al sinds 1990 voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten op maat. Klanten mogen het allerbeste verwachten. Unilux is in Nederland marktleider met een volledig assortiment horren. Met een vast team van 50 medewerkers werkt Unilux screening pioneers aan de ontwikkeling en realisatie van kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Dit doen we met een open vizier voor samenwerking. Internationaal zoeken we naar partners die geloven in onze producten en innovaties én die ook de eindgebruiker het beste willen bieden.

Unilux beschikt over een groot dealernetwerk leveranciers van horren in Nederland en de grensstreek België. Er is altijd een dealer bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor advies en service. Vele verkooppunten hebben een informatiezuil met modellen van ons horrenassortiment. Je bent van harte welkom in één van de speciaalzaken.

Fractions
Fractions vormen de nieuwste innovatie op het vlak van raamdecoratie. De aluminium shutters laten de kracht van dit tijdloze materiaal perfect tot uitdrukking komen. Denis van Loosbroek; “Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Fractions geven het interieur een extra dimensie. Het directe licht door de sleuven decoreert de ruimte en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan het thuisgevoel.” | Beleef Fractions op www.fractions.nl

___

Alle projecten van Unilux zien? Klik hier

 

 

Unilux


“Als echte pioniers zijn en blijven we continu op zoek naar verdere verbeteringen, nieuwe oplossingen en innovatieve producten”

 

 

 

___

Contactgegevens:

  • Unilux bv
  • Schouwrooij 18
  • 5281 RE Boxtel


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 29 | nov | 2017


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

RAW Stones, natuurlijke vloer, stenen vloer

RAW Stones


RAW Stones combineert de uitstraling van originele natuurlijke stenen wordt met de voordelen van een moderne vloer…

VEJA Badkamers, luxe badkamer, badkamer renovatie

VEJA Badkamers


VEJA Badkamers realiseert prachtige, luxe badkamers waar je jouw moment van rust kunt pakken…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!