zonwering buiten, the art of living, finstral

  • Finstral Studio Apeldoorn
  • Tweelingenlaan 68
  • 7324 BN Apeldoorn Nederland
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)55-5380060
  • E-mail: apeldoorn@finstral.com

Passiefhuis met Finstral| Finstral

Over de hele linie is Finstral overtuigend met de FIN-Window, FIN-Slide en FIN-DoorDe lijn heeft een hoekige presentatie en heldere lijnen. Rechthoeken en vierkanten. Geometrische vormen, die op elkaar voortbouwen en in elkaar overvloeien. Dit passiefhuis is een samenspel van vorm en oppervlakte. Kozijnen, hefschuifdeuren en een voordeur van aluminium-kunststof, die met hun elegante lijnen perfect in het totaalbeeld passen, dragen hieraan bij. De aan de buitenzijde met glas bedekte kozijnen in Nova-line-design bieden het glas grote oppervlakten.De combivleugel Twin biedt unieke zonwering voor buiten! 

 

zonwering buiten, the art of living, finstral

Zonnestraling dekt energiebehoefte

Wat een passiefhuis onderscheidt? De uitgebreide dekking van de energiebehoefte door middel van zonnestraling. De realisatie van zo’n project vraagt om kozijnen, die het energieverbruik efficiënt vormgeven. FIN-Window, FIN-Slide en FIN-Door zijn ook in dit opzicht de perfecte keuze dankzij hun optimale warmte-isolatie. De combivleugelTwinbiedt dubbele bescherming: de jaloezie fungeert als zicht- en zonwering – de luchtruimte tussen de glasoppervlakten als extra bescherming tegen kou, hitte en geluid.En naast de functionaliteit die heel innovatief is uitwerkt, zijn de vleugels ook echt een lust voor het oog. Deze statement items tillen de villa naar een hoger niveau. 

zonwering buiten, the art of living, finstral

Meer over Finstral

1.400 medewerkers, 200 Finstral Studios, aanwezig in 14 landen: het familiebedrijf Finstral, gevestigd in Unterinn am Ritten in Zuid-Tirol, is een kozijnfabrikant die in heel Europa actief is. Met 1,3 miljard mogelijke combinaties bieden ze het meest uiteenlopende aanbod van kozijnen in de industrie met de materialen kunststof, aluminium, hout, ForrRes en glas. Bij Finstral doen ze alles zelf: van de ontwikkeling van de profielen tot de eigen productie en montage. Daarbij combineren ze altijd functie met esthetiek. Als één van de weinige kozijnfabrikanten heeft Finstral sinds 2019 een eigen aluminium coating faciliteit in de fabriek in Borgo Valsugana in Trentino. Hier kunnen dagelijks tot twaalf kilometer aan profielen gepoedercoat worden – energie-efficiënt en in de hoogste kwaliteit gecertificeerd volgens Qualicoat Seaside

zonwering buiten, the art of living, finstral

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Finstral

_____

_____

Meer projecten bekijken van Finstral?