Jacuzzi, Buijtels Buitengewone tuinen, Tuin, Luxe tuin, The Art of Living

  • Buijtels
  • Troprijt 21
  • 5531 NA Bladel

Unieke tuin met hardhouten vlonder | Buijtels Buitengewone Tuinen

Eén van de grootste complimenten die je kan krijgen als bedrijf is als een klant uit het verleden bij je terugkomt om nóg een keer samen te werken. Dat gebeurde bij deze tuin. De opdrachtgever verhuisde van haar voormalige woning, naar een nieuwe locatie met zicht op de molen van Budel. Voor deze nieuwe tuin werd Buijtels Buitengewone Tuinen opnieuw ingeschakeld. Een wens van de opdrachtgever was om een unieke tuin te creëren met hardhouten vlonder. En als iemand een unieke tuin kan creëren, is het Buijtels Buitengewone Tuinen wel.

Wellness faciliteit

De opdrachtgever heeft Buijtels op een beurs leren kennen. Ze werd daar op slag verliefd op een bad, gehouwen uit een grote kei. In haar voormalige tuin was dit het pronkstuk van de tuin. Eén van de eisen was dan ook dat dit bijzondere bad opnieuw een mooi plekje in haar tuin kreeg. Buijtels had al snel dé plek gevonden: midden in een dennenbos omgeving. Een jacuzzi mocht ook niet ontbreken. Zo gezegd, zo gedaan. Buijtels integreerde deze wellness faciliteit in de grond.

Afwisseling in de seizoenen

Wanneer je een tuin gaat ontwerpen, is het belangrijk dat je rekening houdt met alle seizoenen. Het liefste heb je natuurlijk dat er ieder seizoen iets in bloei staat en dat er een mooie afwisseling is tussen groen en bloemen. Dat zien we ook duidelijk terug in deze tuin. Je beleeft de tuin in ieder seizoen iedere keer opnieuw. Zo blijft een tuin je verrassen. Bij het kiezen van de beplanting is ook rekening gehouden met klimaat adaptatie en dat het onderhoudsvriendelijk is. Ook een van de wensen van de klant.

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: Buijtels Buitengewone tuinen

___

___

Meer projecten van Buijtels Buitengewone Tuinen bekijken?