Unieke kamer? Ga voor vlies fotobehang!

Op zoek naar uniek behang voor in de woon- of slaapkamer? Dan is fotobehang erg leuk! Fotobehang heb je in allerlei soorten, maar vooral de laatste tijd heeft vlies fotobehang aan populariteit gewonnen. Dat komt met name door de vele voordelen van vlies fotobehang. Maar wat is vlies fotobehang precies? En waarom zou jij ook voor vlies fotobehang moeten kiezen?

Wat is vlies fotobehang?

Vlies fotobehang is behang dat uit papieren lagen bestaat, met daartussen kunststofvezels. Het fotobehang heeft een papieren toplaag, waardoor deze goed hecht aan de muur en niet krimpt. Ook is het biologisch afbreekbaar en bevat vlies fotobehang geen gevaarlijke stoffen. Dat maakt het perfect voor allerlei toepassingen!

De voordelen van vlies fotobehang

Vlies fotobehang kent vele voordelen. Heb je bijvoorbeeld een paar kleine scheurtjes in de muur? Dat maakt niet uit, want het fotobehang kan daarover behangen worden waardoor je de muur in een keer strak afdekt. Daarnaast werkt vlies fotobehang brandvertragend, hoeft het voor het aanbrengen niet te worden ingeweekt, en heb je weinig last van krimpen. Doordat vlies fotobehang wordt geprint in banen van 47,5 cm, is het bevestigen ervan erg makkelijk en is het ook perfect voor wanneer je een wat grotere maat nodig hebt. Vlies fotobehang is tot slot ideaal voor het printen van digitale foto’s en het is ook nog eens heel gemakkelijk te verwijderen.

Gepersonaliseerd behang

Zoals hierboven benoemd, is vlies fotobehang perfect voor het printen van digitale foto’s. Doordat er digitale foto’s op kunnen worden gedrukt, kun je je interieur heel persoonlijk maken. Of het nu gaat om een kinderkamer, of een ruimte in een restaurant. Kies een foto uit een online beeldbank en laat deze op het behang drukken. Wil je echt uniek behang? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een eigen foto op het vlies fotobehang te laten printen. Ook dat is mogelijk. Zo kun je een kamer nog persoonlijker maken!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.