Uniek zwembad, overkapping, Nouv'eau zwembaden,

  • Nouv’eau
  • Klapstraat 10a
  • 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

Uniek zwembad onder overkapping | Nouv’eau 

Dit uniek zwembad is onder een overkapping geplaatst. De overkapping bestaat uit een barnwood wand en een kleiklinker vloer en heeft een tijdloos karakter. Het zwembad steekt mooi af tegen de natuurlijke tinten die in de overkapping zijn gebruikt. Het resultaat geeft een vakantiegevoel, en dat in eigen tuin! 

Hoogwaardige techniek

De filterinstallatie bestaat uit een hoogwaardige Pentair pomp en een Pentair filtervat gevuld met een actief filter medium; glaskorrels, dat ervoor zorgt dat het water altijd kristalhelder is. De Watersens chloor/pH-sturing zorgt voor een zorgeloze automatische ontsmetting van het zwembad. Om een minimum aan chloor (20%) te gebruiken werd ook een UV-C sterilisatie geplaatst, deze ontsmet en zorgt ook voor de vernietiging van chloramines. Het unieke zwembad is voorzien van een Binder Hydrostar tegenstroomturbine, die maar liefst 160m³ water/u verplaatst, wat het gevoel geeft van tegen de stroming van een rivier te zwemmen in tegenstelling tot een jet waarbij men tegen een straal zwemt. 

Uniek zwembad, overkapping, Nouv'eau zwembaden,

Jij kan ontspannen

Nouv’eau is van mening dat een zwembad enkel voor ontspanning moet zorgen en neemt daarom al je zorgen weg. Het bedrijf creëert een zwembad op maat voor jouw ruimte en jouw wensen. Hierbij staat goede service hoog in het vaandel, zo wordt er na installatie een onderhoudscontract afgesloten zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw uniek zwembad.  

overkapping, Nouv'eau zwembaden,

overkapping, Nouv'eau zwembaden,

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Nouv’eau 

____

____

Wilt u meer projecten zien van Nouv’eau Zwembaden?