Tv-ombouw met leer bekleed, Alphenberg, The Art of Living, tv ombouw

  • Alphenberg
  • Tielenstraat 7
  • 5145 RC Waalwijk
  • Tel: +31 (0) 73 74 700 85
  • Studio
  • Verwersstraat 59
  • 5211 HV ‘s-Hertogenbosch
  •  

Tv-ombouw met leer bekleed | Alphenberg

Tijdloos, elegant en luxueus: zo laten de interieurs van StudioLIV zich in een notendop omschrijven. Sinds 2007 realiseert de sprankelende interieurontwerpster Linda Verlouw de meest prachtige interieurs, die feilloos aansluiten bij de smaak en levensstijl van haar opdrachtgevers. De stijlvolle, uitgebalanceerde en functionele ruimtes geven een weldadig gevoel en creëren een heerlijke plek waarin je echt thuiskomt. Dit schitterende appartement, gelegen in het hart van de bruisende stad Rotterdam, vormt hiervan een perfect voorbeeld. Zij is in dit project een fijne samenwerking aangegaan met Alphenberg voor het realiseren van een tv-ombouw die tevens fungeert als ware eyecatcher!

Vlakverdelingen

Bijzonder aan deze woning is dat de living twee zithoeken heeft; één gericht op het schitterende uitzicht over de stad en één die dienstdoet als homecinema. Voor de tv ontwierp Linda een maatwerkmeubel (tv-ombouw) dat met recht een eyecatcher genoemd mag worden. Het meubel is verrijkt met diverse mooie vlakverdelingen en een unieke materialencombinatie, bestaande uit leer met stof en plaatmateriaal met een artificial onyx-stenen blad. Ook het patroon van de houten vloer is een eigen design. Het resultaat is een mooie eenheid. Dit wordt versterkt door de verfijnde detaillering zoals de spots, mechanische ventilatie en de plinten die strak ingestuct zijn.

Tv-ombouw met leer bekleed, Alphenberg, The Art of Living, tv ombouw

Meer over Alphenberg

Denk je aan high-end leertoepassingen in het interieur, dan denk je aan Alphenberg. Met een nieuwe flagshipstore in Waalwijk maakt het leerverwerkingsbedrijf een volgende stap in zijn groei. De showroom laat de wonderlijke mogelijkheden van leren wandbekleding in het interieur zien. De samenwerking met HIP Studio bracht het geheel in een stroomversnelling naar een synergetisch hoogtepunt. Van een kleine brainstormstudio in Den Bosch naar een omvangrijke showroom in het centrum van Waalwijk, met op de begane grond de sfeer van een boutique hotel, op de eerste etage een penthouse en een atelier op de tweede verdieping.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Peter Baas

____

____

Meer projecten van Alphenberg bekijken?