Tuytelaers Natuursteen

Al meer dan 60 jaar levert familiebedrijf Tuytelaers de mooiste steensoorten. Alle types van natuursteen: marmer, graniet, basalt, maar ook keramische steen en composietsteen zijn leverbaar én ter plaatse te bekijken. Tuytelaers heeft één van de grootste collecties natuursteen in de Benelux en heeft het vakmanschap om er alles van te maken. 

Projecten van Tuytelaers Natuursteen

Informatie over Tuytelaers Natuursteen


Tuytelaers Natuursteen
Tuytelaers Natuursteen
Tuytelaers Natuursteen
previous arrow
next arrow

Kwaliteit voor een correcte prijs

Doorheen de jaren ligt in de productie de nadruk op het leveren van kwalitatieve producten tegen een correcte prijs, vaak in onderaanneming van de steenkapperklanten. Bovendien wordt er voortdurend geïnvesteerd in nieuwe machines waardoor Tuytelaers in principe alles kan maken uit natuursteen, composiet en keramiek. Denk maar aan wastafels, keukenbladen, tegels voor op de vloer of aan de wand. Maar ook andere toepassingen zijn bespreekbaar, Tuytelaers Natuursteen is heel erg flexibel en denken graag mee met hun klanten.

Team

Dankzij een team van bijna 100 medewerkers is Tuytelaers Natuursteen gespecialiseerd in het specialere maatwerk in steen en zijn ze in staat om elk project te realiseren. Hiervoor gebruiken ze enkel de beste kwaliteit natuursteen die we voornamelijk zelf importeren. Het steen komt onder andere uit Italië en Spanje, maar ook rechtstreeks van de groeves in onder andere Brazilië, Zuid-Afrika en het Verre Oosten. Tuytelaers Natuursteen betrekt hun materialen rechtstreeks bij de bron en controleren regelmatig ter plekke waardoor Tuytelaers steeds topkwaliteit garandeert.