tuintrends, meubili, tuinmeubelen

  • Meubili Outdoor & Indoor
  • Natiënlaan 287-293
  • 8300 Knokke
  • Contact:
  • Tel.: 050 63 06 25

Tuintrends met het mooiste meubilair | Meubili

Een tuin is meer dan een stuk grond waar gras groeit. Door een stijging van de temperaturen in Nederland en België en de aanhoudende pandemie is onze tuin meer en meer het verlengde van onze woonkamer geworden. Buitenleven is een begrip waar je niet om heen kan. Net als in je woonkamer, kan je er gezellig aperitieven met vrienden, barbecueën met het gezin, of gewoon genieten van de rust. Daarom mag er best wat meer aandacht besteed worden aan de tuin. Welke tuintrends jou ook aanspreken, iedere tuin krijgt meer uitstraling met meubilair van Meubili!

Trend 1: Een verlengde woonkamer

Ga je tuin optimaal benutten en creëer de luxe en het comfort van binnen ook buiten. Bij Meubili beschikken ze over een groot aanbod tuinmeubelen en accessoires om je volledig thuis te voelen in je tuin. Een eerste tip om jouw tuin als tweede woonkamer te maken is het aanschaffen van comfortabele tuinmeubelens. Drukke dag achter de rug? Kom helemaal tot rust in één van hun loungemeubels of ligbedden. Sit back and relax! Een tweede, onmisbaar element is een grote eettafel. Eten en drinken brengt mensen bijeen, dat is zeker! Een tafel moet daarom naar wens voldoen. Geen plaats voor een grote eettafel? Kies dan voor één van hun uitschuifbare tafels. Vergeet ook de aankleding niet. Een kale muur fleur je zo op met wanddecoratie of wat weelderige planten. Fijne hoekjes zorgen daarbij voor intimiteit. Een grote tuin toont de ruimte, maar is vaak ongezellig. Creëer sfeer door verschillende hoekjes in de richten. Een kleine tuin is al gezellig op zich, maar kan zeker wat extra kleur gebruiken. En last but not least: wees voorbereid op slecht weer. Dat is nooit een probleem voor de tuinmeubelen van Meubili! Hun All Weather Kussens mag je gewoon buiten laten liggen tijdens de lente en zomer en na een regenbui geniet je meteen van droge kussens dankzij de Quick Dry Foam.

tuintrends, meubili, tuinmeubelen

Trend 2: Teak tuinmeubels

Natuurlijk schoon en weinig onderhoud. Tegenwoordig letten consumenten op wat ze kopen en dat merk je zeker ook in hun keuzes qua tuinmeubelen. Er wordt vaak gekozen voor teakhouten tuinmeubels. Dit is een zeer geschikt materiaal tegen allerlei weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Ze zijn niet alleen makkelijk te onderhouden, ze geven ook een natuurlijk aanzicht aan je tuin. Deze naturelle karakterlook verkrijg je door de jaren heen, waarbij het kleur van het meubilair steeds grijzer wordt. Los daarvan blijft het teakhouten meubel ijzersterk van kwaliteit en daarom gaat het levenslang mee.

tuintrends, meubili, tuinmeubelen

Trend 3: Gezelligheid met vuur en verwarming

Op momenten dat het net iets frisser begint te worden, zorgen vuurtafels, tuinhaarden of heaters voor net dat tikkeltje meer. Niet alleen de warmte zorgt voor extra sfeer, ook het uitzicht van zo’n warmer vormt de nieuwe eyecatcher in jouw tuin.

tuintrends, meubili, tuinmeubelen

Trend 4: All-in one lounge/ligbed

De nieuwe all-in one lounge van Meubili kan je zowel als ligbed als lounge gebruiken. De innovatieve werking zorgt ervoor dat je deze lounge in allerlei vormen kan opstellen. Functionaliteit en tijdloze uitstraling zorgen voor een meerwaarde in jouw tuin. Met deze tuintrends ben jij helemaal klaar voor de zomer van 2021!

tuintrends, meubili, tuinmeubelen

____

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Meubili

____

____

Meer projecten bekijken van Meubili?