Tuintegels: ontdek de outdoor collectie

Douglas & Jones

De zomermaanden zijn weer in aantocht en dat betekent dat we zo ons zo langzaamaan kunnen gaan bekommeren over de buitenruimte. Misschien heeft jouw lounge set de winter niet overleefd of wil je een overkapping laten plaatsen om zo een mooi terras te creëren. Wanneer dit laatste het geval is en het hoognodig tijd wordt voor een heerlijk terras, dan ben je bij Douglas & Jones aan het juiste adres. Zij bieden naast prachtige tegels voor het interieur ook tuintegels aan die te gebruiken zijn in de buitenruimte. Met hun producten creëer je dan ook eenvoudig een stijlvol terras. We vertellen je er graag meer over.  

Piet Boon by Douglas & Jones  

De outdoor collectie die we graag onder de aandacht brengen is de Piet Boon by Douglas & Jones Outdoor collectie. Deze herbergt precies hetgeen waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling. Dit werd gecombineerd met de kennis en het vakmanschap van Douglas & Jones en daarmee werd deze waanzinnige collectie realiteit. Een voordeel van de outdoor collectie is het gegeven dat ze niet alleen een prachtig design hebben, maar ook voldoen op het gebied van comfort. De tuintegels zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor ze lang mooi blijven en er extra lang van genoten kan worden.

Meer over Douglas & Jones

Met deze collectie toont Douglas & Jones de verbindende factor te zijn tussen het in- en exterieur. Door de tegels worden de ruimtes aan elkaar verbonden of juist van elkaar gescheiden. Deze specifieke collectie, maar ook vrijwel alle andere collecties zijn erg uitgebreid. Dit grote assortiment zorgt ervoor dat bij iedere woning of buitenruimte een passende tegel gevonden kan worden. Bovendien is de beste kwaliteit gegarandeerd doordat de tuintegels ontworpen en gecreëerd zijn door specialisten die ieder detail nauw tot zich nemen. Design en functie komen zo op mooie wijze samen.  

Editor: Media team

Datum: 20-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Douglas & Jones