Tuinontwerp Rozario Garden | Buijtels Buitengewone Tuinen

Wanneer je culinair gaat uiteten zijn niet alleen de gerechten belangrijk, maar ook de gehele ambiance. Het kiezen van een restaurant is meer dan alleen kijken naar de menukaart. Dit uitgangspunt is belangrijk voor restaurant de Rozario. Recent behaalde zij haar eerste ster en verhuisde naar een nieuwe locatie. Een plek die beter past bij de toekomstige ambities zoals een aangename tuin om culinair te genieten. Buijtels Buitengewone Tuinen werd gevraagd om hier in mee te denken een bijzonder concept en tuinontwerp te ontwikkelen.

Creatief concept 

Buijtels Buitengewone Tuinen is specialist op het gebied van ontwikkelen en realiseren van buitengewone tuinen. Vanuit een vernieuwend perspectief worden de mogelijkheden die onze natuur te bieden heeft bekeken. Deze mogelijkheden worden vertaald naar een creatief concept wat niet alleen bijzonder is, maar ook 100% aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Door dit perspectief en bijbehorende werkwijze, worden er gelijkgestemde mensen en ondernemers aangetrokken. Zo ook Jermain de Rozario, de chefkok van restaurant de Rozario.

Tuinontwerp met slimme indeling 

Culinair genieten gaat hand in hand met beleving. Het uitgangspunt voor dit ontwerp was dan ook om een plek te creëren waar bezoekers een ultieme belevenis ervaren. Niet alleen op het gebied van eten, maar ook op het gebied van sfeer en locatie. In het tuinontwerp zijn meerdere zithoeken terug te vinden. Door deze slimme indeling, beschikt de tuin over verschillende functionaliteiten. Bezoekers kunnen loungen bij een hardvuur of dineren in kleine, of grote getalen, aan de daarvoor bestemde tafels. De overkoepelende pergula, omhuld met groen, zorgt voor een interessant lijnenspel en verbindt de linkse en de rechtse helft van de tuin. Al met al, een tuin die uitnodigt om heerlijk in te genieten.

De realisatie van dit unieke project staat nog op de planning. Naar verwachting kun je in het voorjaar van 2021 dineren in de Rozario Garden.

 

Tekst: Ieke Hoekstra
Fotografie: Buijtels Buitengewone Tuinen

___

Meer projecten bekijken van Buijtels Buitengewone Tuinen?


Buijtels Buitengewone Tuinen


“Ontzorging, begeleiding, advisering en realisatie van droomtuinen.” 

__


Meer informatie over Buijtels Buitengewone Tuinen?