Tuinkamer, Metalura, the art of living

  • Metalura
  • Van Hennaertweg 2
  • 2952CA Alblasserdam

Tuinkamer in eigen stijl | Metalura

Nu de dagen weer korter worden en de temperaturen dalen, biedt een tuinkamer een goede uitkomst.  Een tuinkamer van Metalura is een mooie ruimte met veel glas en veel licht waarin je het hele jaar kunt ontspannen en genieten van de tuin, aangenaam beschut en uit de wind. Ook is het voordeliger dan een uitbouw – zowel qua bouwtijd als kosten- en flexibeler dan een serre.  

Stijlvolle leefruimte

Met een tuinkamer creëer je een volwaardige en stijlvolle woonkamer die een verlengstuk van de tuin en het huis vormt. Bij aangenaam weer kunnen de glazen wandsystemen helemaal open. Is het koud of regent het, dan is de ruimte met de glazen wanden dicht, snel bij te verwarmen met een heater of een terrashaard.

Tuinkamer, Metalura, the art of living

Duurzame constructie

De basis voor een aluminium tuinkamer vormt een stijlvolle dragende constructie. Metalura heeft drie verschillende modellen in haar collectie. Met de Comfort versie biedt Metalura een robuust design dat aansluit bij het karakter van de woning. Met de Excellent versie ontstaat een volwaardige en stijlvolle woonkamer, die in bijna elke situatie vlot en op maat te realiseren is. De De Luxe versie is een klasse apart en kenmerkt zich door een unieke afwerking. In de dragende constructie zijn bijvoorbeeld een elegante sierlijst en een energiezuinige LED-verlichting verwerkt. In alle drie de modellen wordt de opvouwbare beglazing direct geïntegreerd voor beschutting tegen tocht, wind en regen, zonder verlies van uitzicht.

Tuinkamer, Metalura, the art of living

Maatwerk glazen wandsystemen

Metalura biedt ook maatwerk glazen wandsystemen aan om van een bestaande overkapping een tuinkamer te maken. De mogelijkheden zijn zeer divers.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Metalura

____

____

Meer projecten bekijken van Metalura?