Tuinhuizen


Meer over Tuinhuizen

Tweede huis in eigen huis

Opzoek naar een praktisch en oogverblindend item in jouw tuin? Kies dan voor een tuinhuis! Het is een multifunctioneel product waar je veel kanten mee op kan. Denk aan een kunststof tuinhuis of een tuinhuis met overkapping. Bekijk de verschillende mogelijkheden en maak jouw droomtuin werkelijkheid.

Een tuinhuis kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en er zitten en hoop voordelen aan vast. Een tuinhuis biedt extra ruimte wat handig is voor opslag. Vooral in de winterperiode is wat extra ruimte altijd welkom en zal de tuin waarschijnlijk minder gebruikt worden. Nu kunnen de tuinmeubels daar tijdelijk gestald worden en zijn ze in de zomerperiode gelijk bij de hand. Ofwel een luxe variant van een tuinhuis die een echte aanvulling is in de tuin. Thuiswerken zien we tegenwoordig steeds meer en meer gebeuren, hoe fijn is het dan om daarvoor een aparte plek te creëren. Tover jouw tuinhuis om in een kantoor en geef jezelf hiermee de mogelijkheid om in rust en concentratie te kunnen werken. Je dagen zullen productiever zijn en de plek kan helemaal naar wens ingericht worden. Naast een werkplek of opslagplaats is het ook ideaal als ‘tweede huis’. Komt er een keer iemand logeren of heb je behoefte om even op een andere plek te zijn, dan is een tuinhuis ook erg fin. Zonder jezelf even helemaal af en kom tot rust.

Als het tuinhuis eenmaal staat is het superleuk om deze helemaal in te gaan richten. Maak er een gezellige plek van door het aanschaffen van meubels en accessoires. Creëer sfeer door tuinverlichting op te hangen waar je iedere dag met plezier kan zitten. Geniet tot laat in de avond door een vuurkorf te plaatsten. Pak een drankje en wat eten, nodig vrienden en familie uit en beleef onvergetelijke avonden in een fijne en warme sfeer.

Ben jij van plan een tuinhuis aan te schaffen dan heb je misschien al door dat er veel bij komt kijken. Er moet een keuze gemaakt worden uit het brede aanbod, verschillende soorten, maten, designs en kleuren. Bepaal de vorm die het tuinhuis mag krijgen, ga je voor een rechthoek of staat een 8-hoekig model mooier in de tuin? Denk vooraf ook na over de functie van het tuinhuis, wil je hem gaan gebruiken als opslagplek, werkplek of maak je er een ‘tweede huis’ van? Er kan eventueel ook nog een veranda toegevoegd worden, leg deze aan de zonzijde en geniet in de zomer van de heerlijke zon.

Droom jij er ook van om op vakantie te gaan in eigen tuin? Neem dan zeker een tuinhuis!