buijtels buitengewone tuinen, tuinen, tuin ontwerpen, natuur, omgeving

  • Buijtels
  • Troprijt 21
  • 5531 NA Bladel

Tuin ontwerpen met voordelen van de natuur | Buijtels Buitengewone Tuinen 

Het gebeurt steeds vaker dat natuur centraal wordt gesteld bij nieuwbouw of renovatie van een woning. Met dit in het achterhoofd werkt Buijtels Buitengewone Tuinen mee met de voordelen vanut de natuur, in plaats van tegen de natuur in. Tuin ontwerpen met de natuur mee, daar staat Buijtels Buitengewone Tuinen voor.

Buijtels Buitengewone Tuinen

Gezonde omgeving

Een gezonde omgeving draagt bij aan een gelukkiger leven. En wat is er nou gezonder dan je omringen door natuur? De natuur is zo ontzettend veelzijdig, daar worden we ons steeds vaker bewust van. Van de geur van vers gemaaid gras en de visuele waarneming van een prachtig vers bloemboeket tot aan het vrolijke geluid van de vogeltjes of juist serene rust, de natuur prikkelt al onze zintuigen.

buijtels buitengewone tuinen, tuinen, tuin ontwerpen, natuur, omgeving

Mens en natuur

Dat mens en natuur onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn hoeven we u niet te vertellen. Het fijne gevoel dat de natuur met zich meebrengt, is daar het levend bewijs van. Dit gevoel kan ook thuis gecreëerd worden, in eigen tuin! Bij Buijtels werken we altijd vanuit van de wens van de bewoner, het perceel en de afstemming met de natuur om de meest gave plek te creëren waar je dagelijks van kunt genieten. Denk aan een prachtige bloemenzee, een mega gave Boomhut voor jong en oud, een ondergrondse wijnkelder die als een natuurlijke koeling fungeert of een gave wadi die het regenwater op een natuurlijke manier draineert en zorgt voor een ideale bodemvochtigheid in de tuin. Er is geen wens te groot of te gek of wij maken er iets buitengewoons aansprekend van dat in lijn ligt met de natuur, want die heeft zijn duurzaamheid al wel bewezen!

 

Tekst: Buijtels Buitengewone Tuinen
Fotografie: Buijtels Buitengewone Tuinen

____

Meer projecten van Buijtels Buitengewone Tuinen bekijken?