Van tuin ontwerpen tot onderhoud | Buijtels Buitengewone Tuinen 

Alles begint bij een idee dat wordt uitgewerkt in een visualisatie. Ook zo bij de buitengewone tuinen van Buijtels. Echter zien sommige ideeën er beter uit in visualisatie dan in de praktijk. Wat bedacht wordt op kantoor, kan soms anders worden ervaren. Daarom geeft Buijtels Buitengewone Tuinen jou het beste advies als het gaat om jouw droomtuin wat ook in werkelijkheid gerealiseerd kan worden.

Kwaliteit waarborgen 

Bij Buijtels staat de wens van de opdrachtgever centraal in het tuin ontwerpmaar er wordt ook rekening gehouden met de praktische elementen en of deze wel uitvoerbaar zijn. De kwaliteit moet natuurlijk wel gewaarborgd blijven. Met een team van 20 vakmensen zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen en realiseren van verschillende tuinen. De opgedane kennis en ervaring wordt gebruikt als basis voor ieder ontwerp.

Onderhoud van de tuin 

Het begint allemaal met een ontwerp die doorvloeit in het aanleggen van de tuin. Hierdoor kan Buijtels het tuinontwerp ook tot in het detail uitvoeren. Een tuin is dynamisch en adaptief aan seizoenen en het weer. Een tuin is vaak in vijf jaar “volwassen”. Dit betekent dat na deze periode de tuin er vaak zo uit ziet zoals oorspronkelijk bedacht tijdens het ontwerpen. Daarom is het onderhouden van de tuin cruciaal. Door de vele diciplines en planten in een tuin is dan bijvoorbeeld plantenkennis erg belangrijk (watervoorziening van de planten, positionering, onderhoudsbehoefte etc.) Soms kan de schade onherstelbaar zijn en zal het vernieuwd moeten worden. Om dit te verkomen heeft Buijtels drie disciplines die op elkaar aansluiten om zo klanten te ontzorgen als het gaan om hun tuin. Zo kunnen ze blijven genieten van hun prachtige tuin.

 

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: Buijtels Buitengewone Tuinen

___

Meer projecten bekijken van Buijtels Buitengewone Tuinen?


Buijtels Buitengewone Tuinen


“Ontzorging, begeleiding, advisering en realisatie van droomtuinen.”