in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, designverlichting

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Tuin met waanzinnige designverlichting | in-lite

Het vooraanzicht van deze magnifieke, strakke villa is waanzinnig; zeker wanneer de avond valt. Designverlichting is een uniek onderdeel van de buitenruimte. Ze zorgt voor magie en meer mogelijkheden, zodat je ook in de avond van de tuin kunt genieten. Maar ze kan ook unieke beelden opleveren, bijvoorbeeld als er een mooie schaduwwerking ontstaat. Hierdoor krijgt het huis ’s avonds een magische uitstraling. Dat laatste is hier zeker van toepassing. De tropische bladeren worden prachtig geprojecteerd op de woning, alsof de woning een projectiedoek is van een film. Dit prachtige beeld is gerealiseerd door in-lite, de specialist in tuinverlichting voor high-end projecten.

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, designverlichting

Esthetisch en funtioneel

Naast bijzonder is designverlichting ook functioneel. De oprit, het pad, de voordeur en de carport zijn goed verlicht zodat er altijd goed zicht is voor de bewoners. Een warm welkom als ze ’s avonds thuiskomen. Door het gebruik van een bewegingsmelder hoeft functionele verlichting niet altijd aan te staan. Deze kun je eenvoudig bij de oprit plaatsen, waardoor bij thuiskomst de verlichting aan gaat. Innovatief, duurzaam en flexibel. Het mooie van in-lite is dat ze je ook de mogelijkheid bieden om alle verlichting te bedienen via een app op je telefoon of tablet. 

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, designverlichting

Riante collectie

De lampencollectie van in-lite is ontzettend uitgebreid, waardoor je voor elke plek de geschikte designverlichting weet te vinden. Zo is hier naast de deur gebruik gemaakt van wandverlichting waarbij de lichtbundel subtiel naar beneden geworpen wordt. De lamp zelf is strak, modern en authentiek. De verlichting naast de tegels zal je niet snel ergens anders zien. Deze geniale uitvinding is ontzettend uniek vanwege zijn vorm, namelijk langwerpig en dus perfect in lijn met de tegel en het pad. Zelfs de heg is van onderen perfect verlicht, zodat je ook voldoende zicht hebt tijdens het parkeren en uitstappen.   

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?