Landelijke tuinontwerpen | Buijtels Buitengewone Tuinen 

Het team van Buijtels Buitengewone Tuinen werkt altijd hard om de wensen en dromen van de klanten te realiseren. De 20 medewerkers werken hard en vakkundig om buitengewone tuinen van hoge kwaliteit te leveren. In alle tuinontwerpen staat de balans tussen creativiteit en functionaliteit centraal. En een verraste opdrachtgever, dat is waar Buijtels voor gaat.

Natuur in de tuin

Hoe fijn is het om met heerlijk weer te kunnen genieten in een natuurlijk en groene tuin? Voor deze prachtige woning mocht Buijtels Buitengewone Tuinen een glooiende tuin realiseren in een landelijke stijl. Het huis wordt omringd door volwassen bomen, zo heeft de tuin direct allure. De natuurlijke elementen trekken door naar de voorkant van het huis. Daar zie je prachtige bloemen die het landelijke huis opfleuren.

Landschappelijke elementen

Buijtels Buitengewone Tuinen ontwerpt en maakt tuinen die origineel zijn. Het team heeft uiteraard accenten gelegd op de zichtlijnen van het huis. De tuin is heel ruimtelijk en is met gloeiende vormen ingericht, dit past mooi bij het landelijk huis. De tuin bestaat uit veel groene elementen en een wadi. Het regenwater wordt opgevangen in de natuurlijke vijver en dit wordt vervolgens geïnfiltreerd in de grond. Aangezien de grond erg droog was, is er op deze manier een natuurlijke watervoorziening ontstaan. De wadi is aangelegd met natuurlijke zwelklei. Door te werken met zwelklei krijg je een natuurlijk en organisch resultaat. Ook hoort dit bij de creativiteit van het Buijtels team. Op deze manier wordt er een prachtige tuin gerealiseerd.

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: Buijtels Buitengewone Tuinen

____

Meer projecten bekijken van Buijtels Buitengewone Tuinen?


Buijtels Buitengewone Tuinen


Wij ontzorgen, begeleiden en adviseren de klant bij het realiseren van hun droomtuin!

__

Meer informatie over Buijtels Buitengewone Tuinen?