Tuin inspiratie, Knops Tuindesign, The Art of Living Event, Tuinen, Hovenier

  • Knops Tuindesign
  • Advocatenhof 35
  • 4744 GD | Bosschenhoofd

Tuin inspiratie op het event | Knops Tuindesign

Bij het The Art of Living evenement wat afgelopen maart plaats heeft gevonden, was Knops Tuindesign aanwezig met een prachtige tuin wat een belangrijk onderdeel was van het evenement wat betreft tuininspiratie.

Erik Knops richtte een prachtige tuin in op het event en was daardoor een belangrijk onderdeel van het evenement wat betreft tuin inspiratie.

Erik Knops is Tuin- en landschapsontwerper die gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van prachtige tijdloze tuinconcepten. Door de vele jaren ervaring heeft Knops al vele tuinen gerealiseerd en daarom hebben zij een hele portefeuille aan tuin inspiratie.

Tuin inspiratie, Knops Tuindesign, The Art of Living Event, Tuinen, Hovenier

Moderne tuin

De tuin die Knops Tuindesign realiseerde voor het evenement van The Art of Living is modern. Dit komt vooral door de strakke zichtlijnen, maar ook door de keuze van de verschillende materialen. Zo is er voornamelijk gebruik gemaakt van hout en steen waardoor er een mooie, gebalanceerde tuin ontstaat. Het gekozen kleurenpalet van de materialen zoals de tegels en kinderkoppen sluiten mooi aan op de andere elementen in de inspiratietuin. De bomen die onderdeel van het ontwerp zijn, realiseerde een romantisch effect. Tuininspiratie opdoen in deze tuin was voor de bezoekers een echte beleving te noemen!

Tuin inspiratie, Knops Tuindesign, The Art of Living Event, Tuinen, Hovenier

Voorzien van alle gemakken

Deze tuin is voorzien van alle gemakken; een zwembad, sauna, zitplaats en lounge waren aanwezig. Ondanks dat de oppervlakte van de tuin niet groot was, oogde deze tuin erg ruim! Zo laat Knops zien dat wanneer je een goede indeling van de ruimte maakt er veel mogelijk is op relatief weinig vierkante meters.

Tuin inspiratie, Knops Tuindesign, The Art of Living Event, Tuinen, Hovenier

Details

Wanneer je de tuin bekijkt, zie je dat deze tot in de puntjes is uitgedacht en uitgevoerd. Door de vele ervaring die Knops op heeft gedaan, is er een gespecialiseerd oog voor detail ontwikkeld. Van de tuin- en lounge set, tot in de beplanting en de bestrating, het hele plaatje klopt.

Tekst: Knops Tuindesign
Fotografie: Knops Tuindesign

___

___

Meer projecten van Knops Tuindesign bekijken?