Trappen


Meer over Trappen

Welke trap bij welke stijl

Trappen, iedereen kent het wel en bijna iedereen heeft het wel in huis. Het is een essentieel onderdeel in huis en natuurlijk onmisbaar wanneer je beschikt over een bovenverdieping. Ze zijn niet alleen praktisch, maar zijn ook zeker een mooie aanvulling in huis. Ga opzoek naar een eyecatcher, een mooie trapverlichting of trapbekleding die zorgt voor een wat exclusievere uitstraling.

Als je denkt aan trappen komen er waarschijnlijk verschillende gedachtes naar boven. Denk bijvoorbeeld aan een glazen trap, een metalen trap, een zwevende trap of een corian trap. Naast de soort trap kan er ook een keuze gemaakt worden uit het materiaal. Kies je voor hout of ga je toch liever voor glas of metaal?

Hoe leuk is het om een stukje magie in jouw interieur toe te voegen? Om dit te doen is het aanschaffen van een zwevende trap een goede uitkomst. Bij deze trap wordt er een lucht -en schaduwspel gecreëerd, dit komt door de open constructie waardoor een ruimtelijk effect zal ontstaan. Ook bij een zwevende trap kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende materialen. Kies jij voor glas, staal of toch liever hout? Door te kiezen voor een zwevende trap kies je tegelijkertijd voor extra ruimte. Kortom, functionaliteit en uitstraling in één.

Houd jij van een interieur dat ruimtelijk en licht zorgt, ga dan voor een glazen trap. Deze straalt exclusiviteit uit en is de perfecte aanvulling in huis. Doordat de trap lichtdoorlatend is ontstaat er een bijzondere lichtinval en een elegante look. Misschien heb je wel het idee om een glazen trap aan te schaffen, maar ben je bang dat er veel tijd in het onderhoud gaat zitten. Echter komt er bij een glazen trap niet meer onderhoud kijken dan bij een houten trap of een metalen trap.

De corian trap, misschien heb je deze naam nog nooit voorbij horen komen, maar heb je de trap wel ooit gezien. Bij deze trap zijn er geen randen en naden zichtbaar, hij sluit naadloos aan op jouw interieur. Deze trap brengt een elegantie look met zich mee en staat heel mooi in iedere woning.

De metalen trap straal industrieel uit. Deze trap is het meest onderhoudsvriendelijk, wat een groot voordeel is. De trap laat geen gebruikssporen achter en je hebt er bijna geen omkijken naar, hoe fijn is dat?!

Houd je eigenlijk helemaal niet van traplopen, dan is er zeker een goed alternatief, liften. Schaf een lift aan in huis en geniet optimaal. Om de look in huis helemaal af te maken kan er ook gekozen worden om zowel een lift als een trap aan te schaffen. Geef jezelf hiermee meer vrijheid. Moet je naar boven met zware spullen, neem dan de lift. Hoef je niks mee naar boven te nemen dan kan je gerust de trap pakken. Klink dat niet heerlijk in je oren? Kunnen kiezen uit de trap of de lift in eigen huis, hoe fijn en leuk is dat?!