Moderne living ontworpen door interieurarchitect Dennis T'Jampens in een tijdloze stijl

Interieurarchitect Dennis T’Jampens’ kracht voor totaalprojecten

‘Your dream my mission’

Wanneer een interieurarchitect begint aan het inrichten van een woning is er één algemene missie: elk interieur sluit perfect aan op de belevingswereld en stijl van de mensen die erin gaan wonen. Architect Dennis T’Jampens, gevestigde waarde in de wereld van architectuur, mode en kunst, weet deze missie op een naadloze wijze aan te sluiten op de wensen en dromen van opdrachtgevers. Hij ontwerpt een individueel op maat gemaakt interieur. Dit maakt Dennis de ideale partner voor de realisatie van nieuwbouwproject, renovaties, woningen aan zee of in het buitenland, burelen en winkelinrichting.

Met het talent voor tekenen, wat hij van zijn grootvader Marc de Groot heeft geërfd, besloot Dennis om naar de hogeschool voor interieurarchitectuur te gaan. Daarna werkte hij voor een meubelzaak waar hij veel gevraagd werd voor totaalprojecten. Dat soort projecten is wat de toegevoegde waarde van een interieurarchitect moet zijn voor Dennis. Hij besloot daarom om voor een projectontwikkelaar in Brasschaat te gaan werken. Zijn droom voor totaalprojecten werd werkelijkheid en hij heeft elf appartementen mogen inrichten. Dennis vertelt dat hij daarna terechtkwam bij b+ villas in Aarschot. Hij kreeg tegelijkertijd veel eigen projecten.

Moderne haard in een tijdloze stijl die is ontworpen door interieurarchitect Dennis T'Jampens

DTJ Interior Architect

Na heel wat ervaring durfde Dennis te stap te zetten om een eigen bureau te starten: DTJ Interior Architect. Het begon bij een aantal vermogende vrienden en door veel enthousiasme en mond-tot-mondreclame kwamen er veel nieuwe opdrachtgevers bij uit de hele wereld. Projecten in België en Nederland maar ook in New York en Barcelona! Hier kwam heel wat architectuur bij kijken.

Het architectenbureau van Dennis, wat inmiddels vijf medewerkers telt, onder wie een architect, een bouwkundig tekenaar en een interieurarchitect, realiseert renovaties in binnen- en buitenland. Maar ook commerciële projecten, zoals winkels en horecagelegenheden behoren tot ons werkterrein. Ze werken voor projectontwikkelaars, promotoren, investeerders en doen mee aan openbare aanbestedingen.


“Tekenen was van jongs af aan mijn passie en vervolgens koos ik voor de interieurarchitectuur”


Keuken ontworpen door interieurarchitect Dennis T'Jampens, in een tijdloze creatie die openheid uitstraalt


“Mijn eigen stijl is mijn handtekening”


Wanneer opdrachtgevers het architectenbureau van Dennis selecteren, kiezen ze voor tijdloze creaties die ruimte openheid uitstralen. Doormiddel van een uitgebreid gesprek met de klant zorgt Dennis ervoor dat hij volledige inzicht krijgt in hun lifestyle, gezinssamenstelling en levensritme. Zelfs de plek waar de opdrachtgevers wonen is een belangrijke factor voor zijn ontwerpen. Met duurzame materialen, strakke lijnen en eenvoud, aangevuld met uitgebalanceerd kleurcontrasten weet hij zijn eigen stal aantrekkelijk te uiten.

Streven naar perfectie
Samenwerking betekent voor Dennis een ‘klik’ en wederzijds goed gevoel. “Zeker wanneer je bij sommige projecten jarenlang met elkaar moet werken. Als dat goede gevoel ontbreekt, begin ik er niet aan”, vertelt hij. Zijn projecten zijn te herkennen aan originaliteit, warmte, minimalisme, exclusiviteit en tijdloosheid. Hij streeft naar service, kwaliteit en perfectie. De opdrachtgever krijgt zijn droomhuis maar het zou bij wijze van ook zijn droomhuis kunnen zijn. Perfectie zowel in uitvoering als in materialen. Tevens de elementen energiebewustheid, duurzaam bouwen, leefbaarheid en ook praktisch zijn te herkennen in elk uniek project. Missie geslaagd!

Meer projecten van Dennis T’ Jampens zien?

 

___

Contactgegevens:

  • Dennis T’Jampens 
  • Vlaamse Kaai 35
  • 2000 Antwerpen