Top 5 wellness inspiratie met een wow-factor 

Zo nu en dan is tijd voor ontspanning van belang. Een wellness is dan ook ideaal. Na een lange werkdag of na het sporten kom je helemaal tot rust in je eigen thuis wellness. Maar waar kies je voor bij een wellness en hoe komt het er allemaal uit te zien? Lees gauw verder en waan je in deze wellness inspiratie met een echte wow-factor. 

Zie je nu jouw droom wellness hier tussen staan? Klik dan door op de foto’s om naar het originele project te gaan voor nog meer inspiratie!

________________________________________

Nr. 1

technogym, top 5 wellness

Home wellness van Technogym

In deze villa is een privé home wellness gerealiseerd door Technogym. In de kelder van het luxe droomhuis is naast een wijnkast met natuurstenen wand ook een home wellness te vinden. Hierbij hoort ook de fitnessruimte, die ingericht is met Technogyms innovatieve producten. De wellness met donkere en rijke materialen geeft een luxe hotelgevoel. Hoogwaardige kwaliteit staat centraal en de nieuwste technologieën en designs worden samengesmolten tot een samenhangend geheel. 

Deelnemende partijen: Technogym (home wellness en fitnessruimte)

________________________________________

Nr. 2

Alpha industries, top 5 wellness

Badkamer met wellness

Wanneer je je in de badkamer van deze woning bevindt, betreedt je gelijk de luxueuze wellness. De bewoners van deze woning hoeven niet de deur uit voor ontspanning. Alpha Industries heeft de Colsani wellnessmodule ontwikkeld, waarbij vijf verschillende wellnessonderdelen met elkaar verenigd worden. De Aquademy douchecel beschikt over een watervalcascade, een regendouche en een handdouche waarin je na het ontspannen in de infraroodsauna je kunt afspoelen.  

Deelnemende partijen: Alpha Industries (wellness: infraroodsauna en douchecel)

________________________________________

Nr. 3

VSB Wellness, linda lagrand, Top 5 wellness

Rustgevende thuis wellness

Voor andere wellness inspiratie zijn we aangekomen bij een prachtig penthouse, ingericht door Linda Lagrand. In de badkamer staat een oogstrelend marmeren ligbad en een stoomcabine verzorgd door VSB Wellness. Er heerst een rustgevende sfeer in deze home wellness door het rustige kleurgebruik. Met bijbehorende muziek op de achtergrond kom je geheel tot rust. De stoomcabine bevat veel voordelen, zo zuivert het je poriën en verlicht de spanning in je spieren. Ben jij al geïnspireerd? 

Deelnemende partijen: VSB Wellness (marmeren ligbad en stoomcabine), Vola (kranen), Van den Berg Interieurbouw (badkamermeubel)

________________________________________

Nr. 4

wellness inspiratie, Alpha Industries, top 5 wellness

Godin in je huis

Deze thuiswellness van Alpha Industries verwijst naar de Romeinse godin van de liefde, Venus. De Venus Sauna behoort tot deze wellness inspiratie door het gebruik van natuursteen en massief cederhout. Het met de hand bewerkte materiaal heeft een uniek driedimensionaal effect. De ingebouwde led-verlichting is aanpasbaar van kleur en zorgt voor sfeer. Deze sauna heeft een exclusief karakter en een bijzondere uitstraling. 

Deelnemende partijen: Alpha Industries (wellness)

________________________________________

Nr. 5

top 5 wellness, wellness inspiratie, golfclub

Golfclub met wellness

Als laatste voor de wellness inspiratie is de wellness in deze golfclub. Niet alleen de entree van de golfclub is verbluffend, ook wanneer je je waant in de wellness weet je niet waar je moet kijken. De wellness beschikt over een riante sauna en hammam en is verzorgd door VSB Wellness. Het LED-licht achter de bank zorgt voor een stijlvolle uitstraling. In deze relaxruimte bevind je je in luxe na het sporten. 

Deelnemende partijen: VSB Wellness (wellness)

 

Tekst: Silke van de Geijn