________________________________________

Special | De top 4 | Daken

Een dak geeft uw woning allure

Het dak is al snel bepalend voor de uitstraling van een woning. Een rieten dak creëert een totaal ander effect dan bijvoorbeeld een leien dak. Daarnaast zijn er binnen die materialensoorten ook nog tal van mogelijkheden qua kleur en techniek. Het is dus niet raar als u goed nadenkt over het dak van uw woning. Om u te helpen met die keuze, heeft ‘the art of living’ voor u een aantal bedrijven op een rij gezet die kennis hebben van de nieuwste technieken en de beste materialen om uw dak én dus uw complete woning allure te geven. Ontdek de talloze mogelijkheden die er zijn en vind uw perfecte dak.

________________________________________

Ibens rieten daken | Special | Daken

Ibens rieten daken
_________

De firma Ibens is een gerenommeerde bouwonderneming met een jarenlange traditie van ambachtelijk vakwerk op gebied van rietdekken. Al meer dan acht generaties wordt hier het vak van vader op zoon doorgegeven. Ibens is gespecialiseerd in het plaatsen, vernieuwen, herstellen en onderhouden van rieten daken in België, Nederland en Frankrijk. Ieder dak wordt tot in perfectie opgeleverd. Vakmanschap van elke medewerker is dan ook een absolute vereiste. Ibens heeft al imposante projecten afgeleverd in België zoals Openluchtmuseum Bokrijk, maar ook in het buitenland is Ibens al een gerespecteerde naam voor grote projecten.

___

Meer informatie over Ibens rieten daken?

 

Ibens rieten daken

 

________________________________________

Casarit | Special | Daken

Casarit
_________

CASARIT is een familiebedrijf waarvan de ontstaansgeschiedenis teruggaat tot in 1951. Georges Vanden Berghe begon in onze contreien als eerste met het vervangen van strooien daken door veel duurzamer riet. Het rietdekkersbedrijf Vanden Berghe Rieten Daken groeide uit tot een vaste waarde. Momenteel is Tim Vanden Berghe zaakvoerder van CASARIT. Al drie generaties lang wordt het vakmanschap en de traditie van het rietdekken bewaard en ten dienste gesteld van vele tevreden klanten. CASARIT is uw rietdekkersbedrijf voor vakmanschap, kwaliteit en perfecte afwerking.

___

Meer informatie over Casarit?

 

Logo Casarit

________________________________________

Van Severen | Special | Daken

Van Severen
_________

Uiteraard moet een dak in de eerste plaats functioneel zijn. Stormbestendigheid, wind- en waterdichtheid zijn absolute basisvoorwaarden. Bij Van Severen NV maken we er een erezaak van om efficiënte oerdegelijkheid te combineren met een esthetische meerwaarde. Zodat het hoogste echelon van uw privéwoning u de best mogelijke bescherming biedt en tegelijk een toonbeeld van visuele aantrekkelijkheid is. Voor het uitvoeren van onze dakwerken beschikken wij over een vrachtwagen met kraan tot 24 meter en een kraanwagen tot 36 meter met hoogtewerker. Hiermee kunnen we perfect alle renovatiewerken uitvoeren.

___

Meer informatie over Van Severen?

 

Logo Van Severen

________________________________________

 

D&D Dakwerken | Special | Daken

D&D Dakwerken | Special | Daken

D&D Dakwerken
_________

Als gerenommeerd dakdekkingsbedrijf maakt D&D enkel gebruik van de beste technieken en kwalitatieve producten. Met onze technische perfectie en vakmanschap leveren wij reeds meer dan 20 jaar goede en duurzame daken af. D&D staat hierbij steeds garant voor een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. D&D kan zowel hellende als platte daken realiseren en doet ook aan gevelrenovaties en daglichtcreaties. Contacteer ons voor vrijblijvend advies & prijsaanvraag. We bieden u een offerte aan als het om dakwerken, isolatie of gevelbekleding gaat!

___

Meer informatie over D&D Dakwerken?

 

Logo D&D Dakwerken