Top 10 badkamers inclusief regendouche The Art of Living

Wanneer je op zoek bent naar badkamerinspiratie, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de 10 mooiste badkamers voor je op een rijtje gezet. Het is een zeer diverse samenstelling: badkamers met een regendouche, badkamers met een vrijstaand bad, maar ook badkamers met een prachtig uitzicht. Enjoy!

1.Rosé


Deze waanzinnige badkamer is zo ingericht dat je samen kan douchen! De dubbele regendouche, uitgevoerd met roségouden kranen, is een lust voor het oog. Vooral de horizontale uitsparing met ledverlichting is een enorme eyecatcher.

Van Boven Exclusieve Keukens en Badkamers | Kranen en douches: Hotbath

2.Natuursteen


Badkamer twee is duidelijk van een ander kaliber. Hier zijn enorme platen natuursteen aangebracht voor een indrukwekkende look. Het badkamermeubel, de doucheruimte én de omranding van het bad zijn uitgevoerd in dezelfde soort.

Kranen badkamer en regendouche: Hotbath | Natuursteen: Schoenmakers natuursteen

3.Golden


De volgende badkamer heeft een donkere setting als uitgangspunt. Daarin komen alle gouden elementen extra tot hun recht. Vooral de enorme afwisseling in materialen en accentkleuren is erg warm en stijlvol.

Bad: Novellini Benelux | Handdoekstang/meubelgrepen: Dauby | Bad- en sanitairleverancier: De Eerste Kamer

4.Simply perfect


Badkamer vier is enorm strak, simplistisch en abstract. Juist daardoor knalt de schoonheid ervanaf. De ton sur ton kleurstelling zorgt ervoor dat alles evenveel aandacht krijgt en het geheel rustig oogt. Vooral de designlamp boven het vrijstaande bad is perfect!

Bad: B Dutch  | Badkamerkranen: Gessi | Badkamerrealisatie: Van Boven Exclusieve Keukens en Badkamers

5.Industerieel


Weer een andere stijl badkamer is deze industriële badkamer met dubbele regendouche. Er is hier gebruikgemaakt van meerdere materiaalsoorten die in de look hard met elkaar contrasteren. Het resultaat is een stoere badkamer met veel uitstraling.

Badkamerkranen: Dekker Zevenhuizen | Badkamer – volledige realisatie: De Knikker Keukens, Badkamer & Tegels

6.Clear white


Wanneer je weg bent van witte ruimtes, zowel vloer, wand en plafond, dan ga je deze badkamer adoreren! De subtiele tegels met prachtige adering is in deze setting all you need. Het strakke wit doet de rest.

Badkamerkranen: Piet Boon by COCOON Collectie (NL) | Staande douches: JEE-O

7.Visgraatvloer


Dat de visgraatvloer populair is, weten we allemaal. Maar dat zelfs een badkamervloer zo gelegd kan worden, is wel enorm grensverleggend. Maar dat is alles eigenlijk aan deze badkamer. De achterwand van de doucheruimte met dubbele regendouche is werkelijk legendarisch!

Douchegoot: Easy Drain

8.Zwarte accenten


De eigenaar van deze woning heeft duidelijk een voorkeur voor zwarte accenten. Het maakt een ruimte indrukwekkend. De rest is simpel gehouden, zodat het zwart ook echt volop in de belangstelling staat.

Badkamer: Duravit

9.En suite


De mooiste routing in een huis is toch wel die van master bedroom en bathroom. Door die twee en suite te schakelen, krijg je een intieme setting. Hier tref je dat inclusief een groot ligbad met marmeren achterwand, een inloopdouche van hetzelfde marmer en een houten wasmeubel met twee rustieke waskommen.

Badkamer: Sani4All

10.Last but not least


De laatste badkamer heeft tevens een donkere setting, maar is een stuk rustiger dan badkamer 3 als het gaat om materiaalkeuze. De achterwand van zowel het vrijstaande bad als het badkamermeubel heeft een Z-motief en een witte adering. Prachtig design om het rijtje mee af te sluiten.

Volledige realisatie badkamer: Bongers & Van Dieten Installatietechniek

Editor: Media team

Datum: 24-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living