Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Exterieur, Garage, Strakke villa, witte villa
Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Exterieur, Garage, Strakke villa, witte villa
Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Exterieur, Garage, Strakke villa, witte villa
Tijdloos wonen | Kris van den Broeck
Tijdloos wonen | Kris van den Broeck
Tijdloos wonen | Kris van den Broeck
previous arrow
next arrow

Tijdloos wonen | Kris van den Broeck

“Ik heb niets dat ik achteraf anders zou doen. Voor mij is het helemaal prefect. Het voelt gewoon goed”, zegt de vrouw des huizes met een grote glimlach. De villa is gerealiseerd door architect en binnenhuisarchitect Kris Van den Broeck, met de afdruk van de geest en ziel van de bewoners.

Tijdloos wonen staat centraal bij deze villa, die in een U-vorm gebouwd is. Een strak-moderne uitstraling die zeker bijzonder is, maar zich niet opdringt. De vormen en het kleurgebruik maken het strak minimalistisch en tijdloos chic met daartegenover ook warm en natuurlijk door de Thermo Wood houtelementen. Daarnaast zijn de twee grote garagedeuren feilloos weggewerkt in het verduurzaamde hout.

Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Raampartij, Doorkijkje

Vanuit de hal heb je uitzicht op de olijfboom, die het terras flankeert.

Nagedacht over elk detail

Aan de voorkant van de villa is de eerste eyecatcher te vinden, namelijk de imposante pivoterende aluminium voordeur. Daarachter bevindt zich een fraaie vloer met warme keramische vloertegels. In de hal heb je uitzicht op de fraaie achtertuin, met een bijzondere olijfboom en een terras met Stone&Style megategels als blikvangers. Het kleurgebruik en de keuze van materialen maken de villa tegelijk tijdloos en chic als behaaglijk en warm.

De bijzondere kunstwerken in de hal en living zorgen samen voor een harmonieus geheel in combinatie met de zitmeubels van Mies van der Rohe. Opvallend is ook dat er geen tv in de living te vinden is. De bewoners wilden graag een knusse zithoek creëren voor het gezin, waarop Kris op hun verzoek een aparte tv-kamer gerealiseerd heeft.

Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Woonkamer, Livingroom, Openhaard

De houten vloer werd gelegd door Fastré Parketvloeren.


“Strak minimalistisch, tijdloos chic, maar tegelijk ook warm en natuurlijk”


De living is warm en comfortabel dankzij de gekozen kleuren en kunstwerken. De open haard werd op deskundige wijze gerealiseerd door Oosterbosch Haarden en Kachels.

Tijdloos wonen

De Bonfire gashaard voorziet de living van extra warmte. Deze schitterende open haard is overigens de enige reden waarvoor een gasleiding is aangebracht in de woning. De gehele villa wordt door middel van een lucht-waterwarmtepomp verwarmd en verkoeld. Dit samen met de vloerverwarming en de zonnepanelen op het dak maken de villa duurzaam en toekomstbestendig. Ook de imponerende glaspartijen dragen een steentje bij. Deze verzorgen niet alleen een fantastische zee van licht, maar dankzij de exclusieve buitenscreens en het VRV-systeem wordt het zelfs hartje zomer nooit te warm in de villa.

Het interieur van de keuken werd volledig op maat gemaakt door YP Eurofix, waarbij de keukenapparatuur van Miele netjes is weggewerkt in een strakke wand.

Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Woonkamer, Trap

Ook de kast naast de trap werd vervaardigd doorYP Eurofix..

Kroon op levensdroom

De bewoonster heeft altijd een grote passie gehad voor koken, wat de keuken voor haar de kroon op een levensdroom maakt. Centraal in de keuken bevindt zich een fraai kookeiland in beton, met een Bora luchtafzuigingssysteem. Hoogstaande technieken zijn te vinden in de keuken, verborgen achter een stijlvol bedieningspaneel.

Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Slaapkamer, bedroom, masterbedroom

Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Badkamer, Vrijstaand bad, Moderne badkamer

De verwarming, het sanitair en de ventilatie werden aangelegd door Sani Klima.

Een villa met ziel en persoonlijkheid

Bij de keukentafel is er een prachtig uitzicht op de tuin met poolhouse en zwembad, waar je tot in de laat in de avond heerlijk kan vertoeven. De bewoners wisten meteen wat ze wilden, namelijk rust en intimiteit, zonder dat het steriel en minimalistisch werd. Een wens van de bewoners was het plaatsen van twee trappen naar de bovenverdieping. Dit geeft niet alleen het gevoel van luxe, maar is bovenal ook heel praktisch.

Op de bovenverdieping bevindt zich een grote walk-in closet, vier ruime slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer is zoals de hele achtergevel, voorzien van een met bijzonder smeedwerk afgezoomd buitenterras met schitterende Bankirai vloerplanken. Waar het uitzicht ook fenomenaal is. De ruwbouwmaterialenen de buitentegels werden geleverd door Meuffels en onder leiding van aannemer MARIC verliep de bouw soepel. Het bijgebouw, achter in de tuin, werd gerealiseerd door Claeys Houtconstructies.

 

Tijdloos wonen, Kris van den Broeck, Modern interieur, Wit interieur, Strak Interieur, Exterieur, Terras, Tuinmeubelen, Design meubels, Architectuur

 

Tekst: Ton Reijnaerts
Fotografie: Hendrik Biegs 

____

Meer projecten zien van Kris van den Broeck?