in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, sfeerverlichting

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Tijdloos buitengenot met prachtige sfeerverlichting | in-lite

Wetenschappelijk onderzoek toont het belang van tijd buiten doorbrengen aan: het zorgt onder andere voor stressvermindering. Ook scherper en creatiever denken en een betere mentale gezondheid zijn voordelen van tijd buiten doorbrengen. En hiervoor hoef je geen grote acties te ondernemen; een kwalitatieve tuin die tijdloos buitengenot weet te leveren is al meer dan voldoende. De drempel naar ontspanning moet laag zijn, omdat je na een drukke dag je juist even wil kunnen terugtrekken. De beleving en intimiteit van je eigen tuin kan je tot ver in de avonduren rekken door te werken met sfeerverlichting van in-lite.

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, sfeerverlichting

Zichtlijnen

Voor deze moderne villatuin, ontworpen door ROALD Tuindesign, heeft in-lite buiten de sfeerverlichting mogen verzorgen. In deze open en ruimtelijke tuin zijn verschillende armaturen gebruikt. PUCK 22 accentueert de vlonder die de belangrijkste zichtlijn van de woonkeuken naar de overkapping versterkt. In de overkapping is gewerkt met wandarmaturen uit de ACE serie. De MINI SCOPE CEILINGS maken er een extra sfeervol geheel van. Tussen de beplanting is gekozen om ACE HIGH te verwerken, zodat zowel de siergrassen als het aangrenzende pad sfeervol verlicht is. 

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, sfeerverlichting

Roald Tuindesign 

Iedere buitenruimte vraagt om creatieve ideeën. ROALD staat voor professioneel, met oog voor detail, een warm hart en groene vingers! Heldere, krachtige lijnen en details die het verschil maken, dat is de kracht van het tuindesign van ROALD. De houten sierconstructie is een prachtige basis geworden voor de modern-weelderige tuin. De antraciete look van de plantenbakken en het grind geeft het geheel een moderne twist. De volwassen beplanting geeft je het gevoel alsof deze tuin al jaren aan het groeien is waarbij alle beplantingen onderling perfect op elkaar afgestemd zijn. Ook ging RAOLD voor de prachtige sfeerverlichting om een huiselijk en knus gevoel te creëren. ROALD Tuindesign werkt al meerdere jaren met de producten van in-lite bij zijn projecten, met het motto: UNHIDE YOUR GARDEN! 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?