Technogym, Thuis fitness, Cromvoirt

  • Technogym
  • Essebaan 63
  • 2908 LJ Capelle aan den IJssel
  • Technogym België
  • Ikaroslaan 25
  • 1930, Zaventem

Thuis fitness | Technogym

Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness, waarbij het standaard concept van fitness is omgetoverd tot een levensstijl gebaseerd op beweging, voeding en mindset. Daarnaast is het design van de apparatuur in de loop der jaren meer gemodificeerd, waardoor het niet alleen praktisch is, maar het ook ware designobjecten zijn en niet geheel onbelangrijk; afgestemd op je interieur.

Innovatieve apparaten

De missie van Technogym is om mensen te inspireren met behulp van boeiende lichaamsbeweging, de juiste voeding en een positieve instelling. Dankzij de innovatieve apparaten van Technogym wordt dit wat makkelijker gemaakt. Er kunnen namelijk tweehonderd oefenmogelijkheden worden uitgevoerd op een klein oppervlakte. Waar kan dit beter dan in jouw eigen leefomgeving, gewoon met een thuis fitness?

Technogym, Thuis fitness, Cromvoirt

Echte eyecatchers

Er zijn tal van voordelen van een thuis fitness en al helemaal met de apparaten van Technogym. Naast dat deze elementen op een unieke manier wegvallen binnen het interieur, zijn het ook nog echte eyecatchers op zich.

 

Technogym, Thuis fitness, Cromvoirt

Veel voordelen

Veel mensen denken bij fitness direct aan de sportschool, maar Technogym maakt het mogelijk om thuis te blijven. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard aan onder andere reizen en kunnen de oefeningen gewoon tussen het werk door gedaan worden. Daarnaast heb je alle apparaten al bij de hand, waardoor het gevoelsmatig veel gemakkelijker is om naar de thuis fitness te gaan. Genoeg voordelen dus!

 

Technogym, Thuis fitness, Cromvoirt

 

____

 

Meer projecten zien van Technogym?

____

Tekst: Technogym
Fotografie: Technogym