previous arrow
next arrow
Slider

Thomas de Gier

Afgestudeerd als interieurarchitect en onder de vleugels van Eric Kuster leerde Thomas de fijne kneepjes van het designvak. Na de opleiding werkt hij ruim een jaar voor Kuster, waarna hij in 2009 voor zichzelf begint en zijn eigen stijl verder ontwikkeld. Hij creëert ontwerpen die volledig zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Groot werkgebied

Met nationale en internationale opdrachten én negen jaar ervaring op 29 jarige leeftijd is Thomas uniek in zijn soort. De afgelopen jaren heeft Thomas diverse grote en kleine projecten gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en organisaties: van residenties tot recreatiewoningen, restaurants en hotels, een gym/healthclub tot diverse kantoorinrichtingen. Er zijn al verschillende internationale projecten succesvol afgerond. Zo kan Thomas ingevlogen worden voor een uitgebreid intake gesprek waarna hij op afstand aan het project werkt. Thomas heeft al op een ruime schaal van richter aan succesvolle projecten mogen werken.

Werkwijze

Thomas de Gier wordt graag vroeg in het ontwerpproces betrokken, zodat hij samen met de opdrachtgever alles tot in detail kan bespreken alvorens er uitvoerende partijen worden benaderd. In de afgelopen jaren heeft Thomas een ‘eigen’ ontwerpproces ontwikkeld wat optimaal werkt voor zowel de designer als de opdrachtgever. Dit ontwerpproces heeft zich inmiddels bewezen en geeft de garantie om tot een succesvol eindresultaat te komen. Het proces bestaat uit drie fasen waarbij de klant geheel ontzorgt wordt maar er op belangrijke momenten altijd communicatie plaatsvindt. De verdere inhoud van deze drie fasen komt Thomas graag mondeling toelichten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

____

Meer projecten van Thomas de Gier bekijken?

Sfeervolle nieuwbouwvilla, Thomas de Gier, luxe, nieuwbouw, warme tinten

  • |
  • |

Sfeervolle nieuwbouwvilla

Thomas de Gier heeft een exclusief interieur ontworpen voor een sfeervolle nieuwbouwvilla gelegen in een Belgische grootstad.

 

Profielfoto Thomas de Gier

Thomas de Gier


“Thomas heeft een eigen ontwerpproces ontwikkeld wat optimaal werkt voor zowel de designer als de opdrachtgever

___

 

Contactgegevens:

  • Thomas de Gier
  • Prins Mauritslaan 12
  • 5263 AX Vught

 


Web editor: Media team     |

Datum: 27 | mei | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Interieur De Keyser


Al vier generaties lang realiseert Interieur De Keyser sfeer, klasse en functionaliteit op een hoogstpersoonlijke manier…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!