slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
previous arrow
next arrow

Thibault van Renne

Ondernemer

Thibault Van Renne is een ondernemer met een visie en een passie. Een visie op wat er leeft in de wereld van het interieurdesign en een passie voor schoonheid en verfijning. De liefde voor tapijten kreeg hij van zijn vader mee, met wie hij frequent naar het Midden-Oosten trok om er mooie tapijten aan te kopen, geholpen door zijn feeling voor mooie, zeldzame stukken én zijn kennis van de Perzische taal.

Designtapijten

Thibault Van Renne wist sinsdien een ijzersterke reputatie op te bouwen met zijn eigen collecties in het ontwerpen van exclusieve handgeknoopte designtapijten met nooit eerder geziene patronen en kleuren. Ze worden tot ver buiten onze landsgrenzen gesmaakt door een snel aangroeiend en veeleisend internationaal cliënteel.

Trends

Thibault Van Renne volgt steeds de nieuwste ontwikkelingen op vlak van interieurtrends en vertaalt deze op een hoogstpersoonlijke wijze in zijn creaties. Op en top exclusieve designobjecten voor wie schoonheid, kwaliteit en originaliteit naar waarde weet te schatten.

 

___

Alle projecten van Thibault van Renne bekijken?
  • |

Minimalistisch interieur

Thibault Van Renne, in enkele jaren uitgegroeid tot hét Belgische icoon in exclusieve handgeknoopte designtapijten, heeft zijn vertrouwde thuisbasis Gent ingeruild voor een nieuwe flagshipstore met minimalistisch interieur aan het Albertplein in Knokke-Heist. Onder meer door het nieuwe, fel gecontesteerde verkeersplan in Gent, vonden zijn klanten steeds moeilijker de weg naar zijn showroom.

Wonen in een kasteel

In 1825 verliet de laatste bewoner in een eeuwenlange reeks kasteel Diepensteyn. Pas in 1989 gaf Brouwerij Palm er een nieuwe bestemming aan en bouwde de ruïne volledig herop. Tegenwoordig is de Family Officie Diepensteyn NV er gevestigd. De jarenlange restauratie kreeg dit jaar haar definitieve beslag met de herinrichting van het interieur.

 

Thibault van Renne


“Op en top exclusieve designobjecten voor wie schoonheid, kwaliteit en originaliteit naar waarde weet te schatten.”

 

___

Contactgegevens:

  • Thibault van Renne – Flagshipstore Belgium
  • Albertplein 4
  • 8300 Knokke