The Flagstone Company

De oprichting van The Flagstone Company BV in 2004 betekende de aftrap van een uniek gebruik van Natuursteen. Namelijk de sfeer van ambachtelijk bekapte Natuurstenen, zoals je het veel in het buitenland tegenkomt. Dus geen vierkante tegels maar meer de sfeer van leistenen, rotsen en gebroken Natuurstenen. Ze worden veelal gebruikt in combinatie met gestucte moderne en kubistische woningen. Daarnaast zijn onze producten natuurlijk ook uitermate geschikt voor gebruik bij schuur- of landelijke villa’s. Waar op dat moment de bouwwereld terechte vragen stelde over het gebruik van Steenstrips op gevels en wanden, bleef het vertrouwen onverminderd groot. Samen met ARDEX (wereldwijde lijmspecialist), Geopietra (samenwerkingspartner op het gebied van de mooiste en meest geloofwaardige gereconstrueerde Steenstrips) en Strikolith (gevelisolatie) blijkt deze vloer- en wandbekleding met certificering een groot succes.

Informatie over The Flagstone Company


The Flagstone Company
The Flagstone Company
The Flagstone Company
The Flagstone Company
The Flagstone Company
The Flagstone Company
The Flagstone Company
The Flagstone Company
The Flagstone Company
The Flagstone Company
TheFlagstoneCompany-16
Showroom The Flagstone Company_9
flagstone-801x679
Showroom The Flagstone Company_10
Showroom The Flagstone Company_11
Showroom The Flagstone Company_12
Showroom The Flagstone Company_13
Showroom The Flagstone Company_14
Showroom The Flagstone Company_15
Showroom The Flagstone Company_16
Showroom The Flagstone Company_17
Showroom The Flagstone Company_18
Flagstone-Magazine-1-1024x724
TFC-Beelden-Deel-2_12
previous arrow
next arrow

Experience Center in Vaassen

The Flagstone Company bevindt zich op een terrein van maar liefst 6000m². Onze relaties halen hier hun hart op voor alles wat met Natuurstenen te maken heeft. Voor de architect vanaf de bouwtekening en details, tot de klant die zelf stapstenen legt in zijn of haar achtertuin. Voor ons als medewerkers is dus niets te gek: de aandacht voor iedere bezoeker en het maatwerk is de norm. Maak daarom direct uw afspraak of kom bij ons langs!

Flagstone Magazine

Onze ervaringen hebben geresulteerd in een samenbundeling van bijzondere projecten in een magazine. Het Flagstone Magazine dat door ons eigen bedrijf samengesteld wordt is kosteloos aan te vragen. Met maar liefst 404 pagina’s en prachtige fotografie. Daar spatten dus – bij wijze van spreken – alle ideeën en inspiratie vanaf. Het is een handboek dat u bij het ontwerp van uw nieuwe project makkelijk bij de hand hebt. Er staan honderden voorbeelden in met Natuursteen, afwerkingen, tips en ervaringen. Vraag Het Flagstone Magazine dus ook per ommegaande aan. Deze mooie catalogus met voorbeelden van puur Natuursteen sturen wij dan direct per post naar u toe. Inmiddels zijn de zeer variërende producten uit het imposante assortiment van de The Flagstone Company niet meer weg te denken. Dat wil zeggen: in het nieuwe landschap – straatbeeld van Nederland. Exclusieve en mediterrane vloeren en terrassen met Flagstones (gebroken Natuurstenen). Maar ook constructief gemetselde Natuurstenen muren en natuurlijk ons zeer uitgebreide assortiment met Steenstrips. In onze spraakmakende showroom in Vaassen, waar zaterdags verse koek en pizza wordt gebakken, beleeft u het allemaal.

Geopietra Steenstrips en gevelisolatie

In een alom veranderde bouwwereld met verduurzaming en regels vanuit de overheid en Europa, wordt de vraag naar duurzame producten en volledig gecertificeerde gevelsystemen luider. The Flagstone Company beantwoordt deze vraag en dat is precies datgene wat u van een marktleider en specialist in deze markt (met de sfeer van Puur Natuursteen) mag verwachten. Met maar liefst 50 verschillende steentypes en meer dan 140+ steenkleuren als mogelijkheid. Daarmee is er alle keuze om uw muur of wand precies naar uw wens te reconstrueren. Het is daarmee altijd een maatproduct; een product dat volledig bij u past. Geopietra Steenstrips worden duurzaam vervaardigd uit grondstoffen van A-kwaliteit. And last but not least: het enige volledig gecertificeerde systeem voor verwerking op buitengevelisolatie is “Abitasistema“. Geopietra is daarmee de toekomst! Het is dus nu mogelijk om uw project van bijvoorbeeld EPS gevelisolatie te voorzien en het vervolgens – met een kleine voorbewerking – af te werken met de Geopietra Steenstrips.

Natuursteenstrips.nl en Flagstones.nl

Bent u benieuwd? Bekijk dan ons totale assortiment op www.flagstones.nl en www.natuursteenstrips.nl. Wij hebben een grote mediabibliotheek van foto’s van Natuurstenen zodat u zich alvast kunt oriënteren. Als leverancier van Natuurstenen verzamelen wij al vele jaren foto’s van alle soorten toepassingen. De projecten van onze relaties lopen daarmee zeer uiteen. Dat wil zeggen: van Steenstrips tot een gevel of een Zuid-Europese, mediterrane tuin. Sommige van onze relaties zien de uitdaging om de Steenstrips of Flagstones zelf te plaatsen, terwijl andere relaties de hulp inschakelen van professionele en ambachtelijke zetters. Door de foto’s te bekijken bent u goed in staat te visualiseren en uw droom voor een natuurstenen Flagstone-vloer of natuurstenen muur te verwezenlijken.