thuis fitness, technogym, paul tesser, wellness, fitness

  • Technogym
  • Essebaan 63
  • 2908 LJ Capelle aan den IJssel
  • Technogym België
  • Ikaroslaan 25
  • 1930, Zaventem

The dream: thuisfitness | Technogym

Sporten vinden we allemaal belangrijk, maar tijd is vaak een belemmering. Hoe ideaal zou het zijn als je gewoon vanuit huis kunt sporten? Technogym maakt dit mogelijk! Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuiswellness. Daarnaast is het design van de apparatuur in de loop der jaren gemodificeerd waardoor de apparaten niet alleen praktisch zijn, maar ook ware designobjecten, afgestemd op je interieur. De echte sportfanaten herkennen de apparaten van Technogym meteen. Paul Tesser en Tanya van Leeuwen hebben de fantastische opdracht gekregen om deze ruime villa volledig vorm te geven. Technogym heeft deze villa afgemaakt met een complete inrichting van de thuisfitness.

The Wellness Company

Naast het verkopen en produceren van de modernste fitnessapparatuur, staat Technogym ook bekend als ‘The Wellness Company’. Zo heeft het bedrijf het standaardconcept van fitness omgetoverd tot een levensstijl gebaseerd op beweging, voeding en mindset. Technogym heeft de afgelopen jaren al voor meerdere toonaangevende atleten en de meest exclusieve woningen ter wereld privéwellnessruimtes ontworpen en gerealiseerd. Hierbij wordt hoogwaardige kwaliteit, de nieuwste technologieën en innovatief Italiaans design samengesmolten tot een exclusief bewegingsapparaat dat onmisbaar is in iedere thuisfitness.

Sporten op maat

Naast het ontwerpen en de vele apparatuur ben je voor persoonlijk advies bij Technogym ook op het juiste adres. De professionele wellnessconsultants bekijken en bespreken de vele mogelijkheden met je om zo een volledig afgestemd product te leveren, kijkend naar de individuele trainingsbehoeften, de beschikbare ruimte en de interieurstijl van de woning. Het voorbeeldproject hier van Paul Tesser laat zien hoe stijlvol een gymruimte kan zijn. De apparaten zijn neutraal van kleur en bevatten subtiele belijning. Ze lijken licht en nodigen uit tot gebruik. De inrichting van de ruimte ondersteunt het sporten: via de spiegel controleer je simpel je bewegingen voor een goede work out. Bij de producten, interfaces en wellnessomgevingen die het bedrijf ontwerpt staat de gebruiker altijd centraal.

thuis fitness, technogym, paul tesser, wellness, fitness

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Home fitness, Technogym, Wellness, Thuis sporten, Gezonde leefstijl

___

Meer projecten zien van Technogym?