Tevreden klanten over tuinkamer, tuinkamer, Metalura

  • Metalura
  • Van Hennaertweg 2
  • 2952 CA, Alblasserdam NL

Tevreden klanten over tuinkamer | Metalura

Elk bedrijf vindt het fantastisch om in gesprek te gaan met tevreden klanten, zo ook Metalura. In dit artikel willen we graag een aantal tevreden klanten aan het woord laten over de diensten van dit mooie bedrijf, mocht je ook interesse hebben in een glazen tuinkamer of balkonbeglazing.

Familie Tümer

In een eerste gesprek met de familie Tümer zijn de wensen voor hun nieuwe tuinkamer besproken. Zij hadden voorheen buiten, op het westen, een zithoek, maar konden daar door de ongunstige weersomstandigheden eigenlijk nooit zitten. Het was er door de wind die er waaide altijd kil en zomers in de zon echt te heet. Daarom kozen ze voor een tuinkamer met zonwering en glazen wanden, waarvan ze alle wanden volledig open kunnen zetten. “Als we de wanden openschuiven, krijgen we echt het gevoel dat we in de tuin zitten. Tot begin oktober hadden we overdag nog een of twee zijwanden open, zelfs als het regende. En als de zon er even op staat, is het snel heerlijk warm.”

Familie Van den Linden 

De familie Van den Linden wilde graag een glazen tuinkamer aan het huis bouwen. Ze hebben eerst lokaal gekeken, maar daar slaagden daar niet. Via internet kwamen ze al snel uit bij Metalura. “We belden naar Metalura en werden direct uitgenodigd voor een lunch in de tuinkamer in de showroom. Daar zagen we verschillende modellen tuinkamers. We hebben dezelfde dag nog getekend en kozen voor een glazen tuinkamer met klapdeuren, het glazen draai-/vouwsysteem. De hele voorkant kan nu open!” Ze hebben echt een weids uitzicht dankzij het glazen dak en het glas aan de voorkant. Het is echt een mooi doorkijkje geworden. De zijkant hebben ze bewust dichtgehouden voor extra kastruimte.

Meer ruimte voor verplicht thuiszijn 

De volgende familie die we graag aan het woord laten, voelde na de uitbraak van corona een sterkte behoefte om de overkapping dicht te maken. De familie mocht geen bezoek meer ontvangen en kon niet meer sporten door de lockdown in België. Vooral dat laatste was echt een hel voor zoonlief die normaliter vijf keer in de week traint. Het dichtmaken van de overkapping creëerde thuis een sportruimte! “We hadden deze overkapping hier al vijf jaar staan en hebben toen een loopband en een fiets gekocht om buiten te kunnen sporten. Omdat deze materialen niet weersbestendig zijn, hebben we besloten om de overkapping dicht te maken. Als het slecht weer is, kunnen we onder de overkapping nu alles afsluiten. Ook de honden kunnen lekker buiten zijn, als wij in de overkapping verblijven.”

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Metalura

____
metalura, logo

____

Meer projecten zien van Metalura?