Teunissen & Becking

Bij Teunissen & Becking kun je terecht voor een allesomvattend aanbod op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Het maakt niet uit of je een prachtige keuken of een ontspannen badkamer wil creëren, het bedrijf beschikt niet alleen over de producten maar ook over de expertise om ieder project succesvol af te ronden. Daarnaast staan hun ervaren professionals altijd klaar om jou te begeleiden tijdens het gehele proces, van concept tot realisatie.

Informatie over Teunissen & Becking


TB-00415baldocernorthwood
DSC_0055
TB-00410stnpuritywhite
IMG_2155
TB-00417tebeendlesslovecalacatta
TANUM_Amb_08_30x90
TANUM_Amb_07_30x90_CREMA
DSC_0072
POWDER_Amb_04_25x75_SNOW
previous arrow
next arrow

Kwaliteit en service
Teunissen & Becking legt hun focus keer op keer op kwaliteit en service. Dit doen ze door te streven naar perfectie in ieder aspect van hun werk en een persoonlijke aanpak voorop te stellen. Het bedrijf neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van hun klanten en de onderliggende behoeften vast te stellen. De tevredenheid van de klanten is hun hoogste prioriteit en ze doen dan ook uitermate hun best om de klanten met een glimlach terug te laten kijken op hun ervaring.

Showroom vol wooninspiratie
Wil je de prachtige producten van Teunissen & Becking in het echt bewonderen? Dan is de showroom absoluut het bezoek waard. Hier vind je 5000m2 aan wooninspiratie. Het bedrijf gelooft er dan ook in dat het visualiseren van jouw ideeën essentieel is om weloverwogen beslissingen te maken. De nieuwste trends en hoogwaardige producten kun je hier in het echt ervaren.

Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en zet jouw woondromen om in werkelijkheid!