Terrasverwarming


Partners

Artikelen

Meer over Terrasverwarming

Zoveel mogelijk buiten

Frisse lucht, gezelligheid en warmte, klinkt dat niet fijn?! Breng jij het liefst zoveel mogelijk tijd door in de tuin en houd je ervan om lekker warm te blijven, dan is een terrasverwarmer of heater de uitkomst.

Ben jij je tuin aan het upgraden of krijg je een hele nieuwe tuin, dan zal je bij de inrichting waarschijnlijk als eerste gaan kijken naar de begroeiing, tuinmeubelen, bestrating en tuinafscheiding. Dat is ook niet heel gek aangezien deze aspecten voor het oog het meest opvallen in de tuin. Is de inrichting van de tuin klaar, ga dan ook eens verder kijken naar de tuinaccessoires. Deze kleden de tuin namelijk aan en brengen een gezellige sfeer met zich mee. Ben je dan opzoek naar gezelligheid en warme, dan mag de terrasverwarmer niet ontbreken!

Waarschijnlijk ken je het wel van het terras, de heaters of terrasverwarmers waarvan je hebt genoten tijdens het uiteten of borrelen. Veel restaurants hebben zo’n verwarmer aangeschaft om te zorgen voor een gewenste temperatuur en het buiten zitten in de koudere periodes mogelijk te maken. Een verwarmingselement op het terras waar je erg van kan genieten, maar ook superfijn voor in jouw tuin. Tot laat in de avond buiten kunnen zitten en tegelijkertijd kunnen genieten van warmte en een gezellige sfeer.

Heb jij een duurzame levenswijze, maar wil je toch graag een terrasverwarmer aanschaffen? Dan kan dat ook op een duurzame manier, namelijk met een infrarood terrasverwarming. Deze variant verwaaid niet, hij wordt niet beïnvloedt door weersomstandigheden wat ervoor zal zorgen dat er geen warmte verloren gaat. Op een duurzame manier genieten van warmte en gezelligheid in de tuin is dus zeker mogelijk!

Nu denk je misschien dat een terrasverwarmer alleen van pas komt in de koudere winterdagen, maar ook in de zomerperiode is het een uitkomst. Overdag geniet je van 25 graden in de tuin, maar hoe later het wordt, hoe meer het afkoelt. Het wordt later en later en je ziet de temperatuur zakken naar 18 graden. Hoe fijn is het om dan de terrasverwarming aan te zetten en tot heel laat in de avond buiten te kunnen zitten. Verwen familie en vrienden met een winterbarbecue en een wijntje in de buitenlucht. In de winter daalt de temperatuur natuurlijk enorm en ga je heel snel binnen zitten, eigenlijk is dat maar zonde. Maak van buiten binnen en breng meer tijd door in de buitenlucht door een heater of terrasverwarming aan te schaffen. Geniet zo optimaal van jouw terras in eigen tuin.