Heatstrip, Terrasverwarmers, outdoor living

  • Heatstrip Europe
  • Tolstraat 17a
  • 7482 DC Haaksbergen

Terrasverwarmers voor een luxueuze thuisvakantie | HEATSTRIP®

De dagen worden lichter, de temperaturen kruipen langzaam omhoog en her en der staan de eerste planten alweer in bloei. Met de zomer in aantocht bereiden we ons voor op een heerlijke tijd. En die wordt nog aangenamer met de terrasverwarmers van HEATSTRIP®. De innovatieve producten zijn speciaal ontwikkeld zodat je nog langer kunt genieten van jouw binnen- of buitenruimte. De terrasverwarmers van dit merk komen in allerlei kleuren en formaten, zodat je altijd de perfecte items vindt om in te bouwen. Eenmaal weggewerkt zie je er bijna niets meer van terug. Functionaliteit en esthetiek gaan bij HEATSTRIP® heel goed samen!

Heatstrip, Terrasverwarmers, outdoor living

Hoogwaardige producten

“HEATSTRIP® is dé originele en innovatieve terrasverwarmer voor binnen- en buitentoepassingen,” vertelt Remco Holtslag, die met zijn bedrijf The OLD Com HEATSTRIP® in Europa en het Midden-Oosten vertegenwoordigt. “Het merk vond zijn oorsprong ruim 20 jaar geleden in Australië, waar het werd ontwikkeld met als doel om het binnen- en buitenleven te veraangenamen. Dit resulteerde in een reeks hoogwaardige terrasverwarmingsproducten, die zich kenmerken door een innovatieve technologie, topkwaliteit en een tijdloos design.” De terrasverwarmers zijn eenvoudig te bedienen, waardoor je in een mum van tijd een luxueuze thuisvakantie creëert. Je hoeft dus niet meer eindeloos de weersvoorspellingen te bekijken tot het mooie weer komt. De omstandigheden om buiten te kunnen zitten heb je nu in eigen hand.

Aangename verlenging van de binnen- en buitenervaring

Uniek aan HEATSTRIP® is onder meer de intensiteit van de elektrische terrasverwarmers: deze is dusdanig dat de panelen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming. Naast de elektrische producten heeft het merk een fraai model dat op gas werkt en twee modellen met een nog hogere output. Bovendien krijgen klanten maar liefst vier jaar garantie op de terrasverwarmers. Remco: “Door de innovatieve technologie, waarbij gebruikgemaakt wordt van stralingswarmte, ervaar je een heerlijke, gelijkmatige warmteverdeling daar waar gewenst. De strakke, tijdloze designs zijn zo ontworpen
dat ze iedere binnen- en buitenruimte verrijken. Naast een behaaglijke warmte geniet je zo het hele jaar door van een passende beleving op jouw terras, veranda, balkon of onder jouw overkapping en kan je jouw binnen- of buitenervaring op bijzonder aangename wijze verlengen!”

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Heatstrip, terrasverwarming

___

Meer projecten bekijken van HEATSTRIP?