Terrasoverkapping voor je thuisvakantie | Solarlux

Solarlux maakt van je huis de vakantiebestemming van dit jaar, “ the place to be“! Met een terrasoverkapping middels glazen aanbouw of royaal te openen gevel verdwijnen de grenzen tussen binnen en buiten en geniet je maximaal van het buitenleven. De vouwwanden van Solarlux zijn breed toepasbaar als royaal te openen gevelelement in nieuwbouw of bestaande bouw. De huidige woontrend is om buiten en binnen maximaal met elkaar te verbinden. En dat realiseer je perfect met vouwwanden, omdat deze nagenoeg voor 100% te openen zijn in tegenstelling tot een traditionele schuifpui of openslaande tuindeuren.

Tuinkamer als zomergarantie

Met een terrasoverkapping of tuinkamer beleef je de zomer optimaal. De verschuifbare glazen zijwanden zijn in een handomdraai te openen of te sluiten, geheel aangepast aan de weersomstandigheden. Met een geïntegreerde terrasheater en LED-verlichting is het ´s avonds de ideale plek om de zomeravonden te verlengen. Vorm en kleur kunnen vrijwel onbeperkt worden gekozen; materialen als aluminium of hout garanderen een ontwerp geheel naar eigen keuze!

Serre als ontspanningsoord

Extra woonruimte is het positieve neveneffect van een serre – maar ze biedt je nog veel meer: met deze lichte ruimte ervaar je een compleet nieuw woongevoel; overdag, ’s avonds, bij weer en wind, tijdens alle seizoenen met hun eigen unieke karakter. Anders dan een tuinkamer is een serre als terrasoverkapping een volledig geïsoleerde ruimte en onderdeel van de woning. Alle Solarlux serres zijn op maat gemaakt en dit zorgt ervoor dat de glazen aanbouw stijlvol bij de bestaande woning past.

Binnen wordt buiten

Glazen vouwwanden zijn net zo gemakkelijk te gebruiken als traditionele tuindeuren en creëren innovatieve woonconcepten dankzij royale openingsmogelijkheden. Door de slanke profielen biedt de vouwwand in gesloten toestand ook transparantie. Je kunt kiezen voor naar binnen of buiten vouwende wanden, naar links en/of rechts te openen. Duurzaam aluminium of gecertificeerd hout zorgt voor een lange levensduur. Met roestvrijstalen looprails en wielen is de glazen vouwwand soepel te bedienen.

 

Tekst: Solarlux
Fotografie: Solarlux

____

Meer projecten bekijken van Solarlux?


Solarlux


”Solarlux staat garant voor individuele oplossingen van glas die het wooncomfort een nieuwe dimensie geven. Glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing voor nieuwbouw en renovatie, altijd op maat gemaakt en geheel passend bij de wensen van de klant.”

__
Meer informatie over Solarlux?