Terrasmeubilair, Meubili, Terras, horeca

  • Meubili Outdoor & Indoor
  • Natiënlaan 287-293
  • 8300 Knokke
  • Contact:
  • Tel.: 050 63 06 25
  •  

Terrasmeubilair: your project, your goal | Meubili

De horeca mag stilaan zijn deuren weer openen. De terrassen ontwaken uit een lange winterslaap. En dat zullen we geweten hebben. Naast een prachtige reeks B2C artikelen, is er bij Meubili ook een uitgebreid gamma voor B2B. Buitenleven krijgt een steeds prominentere rol. Voor horecazaken en evenementen is het dus een must om deze lijn door te trekken. Bij Meubili vind je een brede keuze aan horecaproducten zoals bistrotafeltjes, klapstoelen en hoge barmeubelen, zowel van de eigen Meubili-collectie als van de high end merken die Meubili verdeelt. Voor terrasmeubilair leggen ze steeds de focus op comfort en streven naar een perfecte balans tussen kwaliteit, uitstraling en budget.

Terrasmeubilair, Meubili, Terras, horeca

Outdoor living

Je kan niet meer heen om het begrip ‘outdoor living’, daarom is het belangrijk om klanten het hele jaar door een aangename buiten ervaring aan te bieden. Naast de grote keuze aan terrasmeubilair, zijn er bij Meubili ook heel wat buitenaccessoires te verkrijgen, zoals de heatsail BEEM of de draagbare audioapparaten van ESCAPE. Even genoeg van de zon? De schaduwmakers van TUUCI brengen aardig wat verkoeling. Meubili verzorgt eveneens jouw droomtuin en/of terras op maat. Aan de hand van een 3D-studie én persoonlijk advies van de outdoor consultants creëren zij een totaalconcept dat tot in het kleinste detail is afgewerkt. Kortom, Meubili biedt alle mogelijkheden om van jouw terras een echte hotspot te maken.

Meer over Meubili

Meubili staat garant voor een allround kwalitatieve service, ook in de dienst na verkoop. Van de telefonische afspraak, de controle van de bestellingen in het centraal magazijn tot de uiteindelijke aflevering bij de klant thuis, elke schakel gebeurt door een vriendelijk en gemotiveerd team van medewerkers. Binnen de Benelux wordt jouw tuinset door hun eigen leveringsdienst netjes afgeleverd, uitgepakt en zelfs helemaal gemonteerd op het terras of in de tuin geplaatst. Woon je aan de Côte d’Azur, heb je een vakantiewoning in Spanje of zelfs een buitenverblijf downunder in het verre Australië? No worries. Meubili zorgt voor een vlekkeloze levering aan het andere eind van de wereld. Zo geniet je ook op een verre bestemming van hun onberispelijke service.

Project: Restaurant Blanco, Keith Haringplein 7, 8300 Knokke-Heist

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Meubili

____

____

Meer projecten bekijken van Meubili?