Terras met betontegels | Betonal

  • Betonal
  • Koning Leopoldlaan 7
  • 2870 Breendonk

Terras met betontegels | Betonal

Beton speelt steeds vaker een rol als decoratief element in onze woningen. Deze trend is inmiddels veelvoudig terug te vinden in het interieur en exterieur en blijft zich steeds verder doorzetten. Een terras met betonnen vloertegels, meubilair zoals tafels en banken, wandbekleding, trappen en zelfs douchewanden en keukenaanrechten kunnen allen vervaardigd worden uit beton. Al sinds 1984 is Betonal uit Breendonk een specialist op dit gebied, zij creëren hoogwaardige betonproducten voor elke stijl en elk design in uw woning.

Unieke betonproducten op maat

Betonal ziet beton als veel meer dan alleen ruw basismateriaal. De producten die zij aanleveren hebben de hoogste maatstaven omtrent kwaliteit en esthetiek en zijn met veel toewijding en nauwkeurigheid geproduceerd. Een passende term voor de producten van Betonal is ‘Conceptbeton’, dit is het antwoord op de vraag naar geraffineerde, duurzame betontoepassingen met het oog op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Ook zijn zij erin geslaagd een extra dimensie toe te voegen aan het beton. Zo worden de producten via een zeer geavanceerd productieproces verwerkt en wordt er gebruikt gemaakt van de beste kwaliteit basismaterialen, dit resulteert in betonproducten die qua kwaliteit en afwerking nauwelijks hun gelijke vinden.

Terras met betontegels | Betonal

Conceptbeton voor terras én woonkamer

Welke stijl je woning ook heeft modern of tijdloos, landelijk of industrieel, beton past in elke werk- of woonomgeving. Naast dat beton veelvoudig terug te vinden is in het interieur, is het zeker ook een waardevolle toevoeging aan het exterieur. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld om de betontegels van binnen door te laten lopen naar buiten, dit versterkt niet alleen de ruimtelijkheid maar creëert ook een heel open gevoel. Dankzij de Concept betontegels kan je de omgeving helemaal laten samensmelten tot een mooi geheel.

Terras met betontegels | Betonal

Terras met betontegels | Betonal

Een terras met betontegels is een van de vele voorbeelden om eindeloos te spelen met betonelementen. Al het buitenwerk dat Betonal levert wordt op maat gemaakt, van zitbanken tot bloembakken en tafels.

___

Betonal, betonproducten, modern design, verfijnd

Alle projecten van Betonal bekijken?

___

Realisatie projecten in samenwerking met o.a.: