Ten Architects

  • TENARCHITECTS
  • Lange Lozanastraat 176
  • 2018 Antwerpen

TENARCHITECTS

Ongekende rust in warm minimalistische badkamer

De nood om tot rust te komen was nog nooit zo groot als in deze maatschappij. We willen ons omringen met wat echt waardevol is. We herschikken onze prioriteiten, laten achterwege wat overbodig is en denken opnieuw na over elke keuze in ons interieur. Deze badkamer werd ontworpen door Tenarchitects en is een ode aan de imperfectie, ze toont aan dat minimalisme ook doorleefd en warm kan zijn. De boeiende wisselwerking tussen interieur en architectuur die kenmerkend is voor de ontwerpen van Tenarchitects werd in deze badkamer succesvol toegepast. Steeds gaan ze in hun ontwerpen op zoek naar de essentie: minimale, zuivere vormen, uitgewerkt met eerlijke materialen en afgewerkt met goed gekozen details.

Ruwe eerlijke materialen
Met enkele ingetogen basiskleuren en ruwe eerlijke materialen werd er een warme ingetogen spa-sfeer gecreëerd, elk detail zorgvuldig overwogen. Deze stijl van het warme minimalisme lijkt eenvoudig, maar het is een kunst om deze ruwe eenvoud in een project te realiseren.

 

Ten Architects

 

Volledig tot rust komen
In deze volledig op maat uitgewerkte badkamer komen de bewoners volledig tot rust. De glazen doucheruimte fungeert tevens als hamman en werd met een comfortabele ligbank uitgerust. De wanden werden uitgedikt met maatwerk kasten en fungeren als bergruimte. Alle wanden, vloeren en kasten zijn afgewerkt met een zandkleurige afwerking in Microtopping, dit werd zorgvuldig uitgevoerd door Texture Painting. De bestaande houten spanten werden gezandstraald en zijn zichtbaar in de ruimte. Nonchalant werd het prachtige Spoon XL bad van Agape in de ruimte geplaatst, met uitzicht vanuit het bad op de prachtige tuin. De dubbele vrijstaande maatwerk wastafels en de met staal afgewerkte afhangende spiegel werden tevens ontworpen door Tenarchitects. De zwarte Vola kranen passen perfect in het geheel.

 

Ten Architects

Ten Architects

 

Voor meer gerealiseerde projecten van Tenarchitects kijk gerust op onze website wwwtenarchitects.be, onze Instagram en Facebook accounts.

____

In samenwerking met:

Kraanwerk: VOLA
Bad: Spoon XL van Agape
Afwerking: Microtopping uitgevoerd door Texture Painting

 

 

 


Tenarchitects

TENARCHITECTS 


“Deze badkamer werd ontworpen door Tenarchitects  en is een ode aan de imperfectie, ze toont aan dat minimalisme ook doorleefd en warm kan zijn.
__
Alle projecten van Tenarchitects bekijken?