tegelbedrijf Devos, the art of living, tegels, wandbekleding

  • Tegelbedrijf Devos
  • Hoevestraat 35
  • 8500 Kortrijk

Tegels voor interieur | Tegelbedrijf Devos 

Bij het plaatsen van tegels denk je vaak meteen aan de badkamer, toilet of aan de badkamer. Echter kun je veel meer kanten op en kunnen tegels veel meer mogelijkheden bieden. Tegels zijn niet alleen voor interieur maar ook zeker voor buiten! Tegelbedrijf Devos laat in dit project mooie voorbeelden zien hoe je tegels zowel in je interieur als in je exterieur kunt verwerken. 

Tegels als wandbekleding

Het sociale appartementen complex Drie Hofsteden werd volledig gerenoveerd. Tegelbedrijf Devos werd al snel benaderd om bij deze renovatie een bijdrage te leveren en werd dan ook verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de wandbekleding. Zowel de buitenkant als de binnenkant werd onder handen genomen. Aan de binnenkant werden alle ingangen voorzien van een mozaïek tapijt. Dit werd gedaan in verschillende kleuren en overgangen zodat elke ruimte onderscheidend was van elkaar. Om de patronen toch in elkaar terug te laten komen, loopt elke kleur die gebruikt is over in wit. Dit effect zorgt voor dynamiek en diversiteit wanneer je door de ingang het gebouw binnenkomt.

Exterieur

Om het exterieur te betrekken bij het interieur werd er eenheid gecreëerd door ook mozaïek op de buitenwanden te plaatsen. Door te spelen met dezelfde kleuren en overgangen die voor het interieur werden gebruikt ontstond er een mooi geheel.

tegelbedrijf Devos, the art of living, tegels, wandbekleding

tegelbedrijf Devos, the art of living, tegels, wandbekleding

tegelbedrijf Devos, the art of living, tegels, wandbekleding

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Baptiste Vandaele

___

Meer projecten van Tegelbedrijf Devos?

Devos Tegelbedrijf, Devos, The Art of Living, tegels, interieur, vloer, keuken, badkamer